Hasonlít egy olyan emberre, aki bántott, ezért félek tőle. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Most kezdtem a gimnáziumot, és van egy fiú az osztályban, aki nagyon hasonlít arra a fiúra, aki éltalános végén terrorizált. Ő is az osztálytársam volt.
Hasonló a kinézetük, a hangjuk és a stílusuk is. Ezért talán a "félek tőle" a legtalálóbb kifejezés arra, amit érzek.
Holott tudom, hogy ő kedves, és azt is, hogy ő egy teljesen más ember, mégis bennem van ez a hülye érzés.
Remélem, hogy érthetően írtam le.
2016. szept. 9. 16:22
1/3 anonim válasza:
Ha tudod, hogy ő kedves és más ember, mint a terrorizáló volt, akkor ne tarts tőle, inkább barátkozz meg vele, beszélgess vele sokat és akkor elmúlik ez a rossz érzés.
2/3 anonim válasza:
Ha barátkozol vele, és észreveszi, meséld el neki, amit nekünk. De az elején tudasd vele, hogy nem tőle félsz, hanem attól a fiútól, és az emlékektől. Gondolj arra, hogy ez egy jó tréning, nem mindenki olyan, mint ő. Pl. két ikertestvér közül az egyik jó, akkor utálni fogod? Amúgy tudom nehéz ez az érzés, de tréningezned kell az agyadat, hogy ő nem ugyanaz a személy.
3/3 anonim válasza:
Én az egyik osztálytársamat azért utálom, mert pont olyan, mint a középső bátyám, akit mégjobban gyűlölök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!