Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek mit tegyek? 😯

Szerintetek mit tegyek? 😯

Figyelt kérdés
Arról lenne szó hogy az iskolába nem merek bemenni egyszerűen félen és így már 2 napja nem mentem be.Iskolába folyton beszólnak meg a matek tanár se szeret engem múltéven pl. Megakart direkt buktattni azt mndta egyes lett dolgozatom, ki se javította, folyton üvöltözik velem.Ugyan ez volt alsóba az osztályfőnökkel.Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek elmenjek másik iskolába vagy maradjak ebbe az iskolába?Mert emiatt az iskola miatt bennem van az a félelem hogy mivan ha a másik iskolába se fogok bemenni mert félek h ott is ugyan ez lesz.
2016. szept. 7. 22:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Én rettegek a matek tanáromtól, már rám van szállva. Tudja, hogy semmi önbizalmam nincs, és emiatt nagyon halkan beszélek, erre ma megkaptam tőle, hogy holnap egész órán kint leszek a táblánál... :/ szerintem az lesz a vége, hogy elbőgöm magam, tavaly is így volt.

Neked megoldás lehet a másik suli. Nem minden iskola egyforma, attól, hogy a tiéd olyan, egy másik nem feltétlenül. Persze, nagy döntés, másik iskola, hogyan fogsz beilleszkedni, stb, vagy kitartasz még pár évig.

2016. szept. 7. 22:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Próbálj beszélni az osztályfőnökkel előbb, ha már másik van. Kikérném a tanácsát. Rossz vagy matekból?
2016. szept. 7. 22:54
 3/3 NudliHercegnő ***** válasza:
Szia! Az én gimis matektanárom konkrétan a fogadóórán megmondta anyámnak, hogy semmire nem fogom vinni az életben, és hogy a társadalomnak semmit nem segít a jelenlétem, és hogy lusta, flegmatikus, és haszontalan vagyok. Emögött az állt, hogy művészeti egyetremre készültem a három fordulós felvételire, este tízig dolgoztam a helyi gyrafikai műhelyben, mindem hétvégémet Pesten töltöttem (ami két órányi utazás), és ezek mellett nem volt sok időm matekot tanulni. Hiszen a továbbtanulásomhoz nem volt szükség rá, és már csak olyan dolgokat tanultunk órán, amik nem az alap tudáshoz tartoztak, hanem az emberi erőforrások, vagy mérnöki szakra készülőknek kellettek csak. Így sajnos csak hármas tudtam lenni a tárgyból, ami valamiért ezt a szörnyű tanárt arra késztette, hogy megalázzon az osztály előtt... Hát rendben, gondoltam, nem hozhatok szégyent az otthoniakra, így elkezdtem keményen tanulni, és a második félévben majdnem mindem dolgozatom ötös lett. De megvolt ám az ára ennek, mert a túlhajszoltságtól otthon úgy elájultam, hogy kiszakítottam az ajtót tövestül, anyukám már így talált rám. NE HAGYD, HOGY VELED IS EZ TÖRTÉNJEN! Ha mindennaposan rá vagy kényszerítve, hogy szörnyű stresszt viselj el, az az egészséged kárára fog válni. Próbálj kicsit szorgalmasabban tanulni, hogy az a tanár ne tudjon beléd kötni, de ha ettől füghetlenül is bánt téged, akkor mindenképp válts iskolát. Sok sikert!
2016. szept. 8. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!