Egy fiú piszkál de nem merek visszaszólni neki mert nagydarab. mit csináljak?
Sziasztok! Egy fiú gyakran piszkál, pl.ma is a suliban amikor elmentem mellette, azt mondta h milyen büdös vagyok, pedig befújtam magamat parfümmel, de nem agyon hanem csak egy picit a nyakamra. Volt egy másik eset is amikor mentem haza suliból, de nem cs egyedül, hanem a bnőm is, azt mondta "sziasztok lányok, de csúnyák vagytok!"... És nem egy 10 évesről van szó hanem 15 évesről...mit csináljak visszaszólni nem merek mert eléggé nagydarab a gyerek..anyám meg eléggé lobbalékony és ha elmondanám neki, akk kitörne a 3. világháború... És már egyszer szóltam neki mert ilyen problémám volt 5.-ben is és akkora nagy ügy lett belőle h még most is emlegetik..
13/L
Ezt velem is csinálták még anno a gimiben, de velem biztos hogy nem azért csinálták, mert tetszettem nekik. A barátnőik előtt akarták fitogtatni a nem létező férfiasságukat azzal, hogy megaláztak és bántottak.
Persze te lehet hogy tetszel neki, ezt nem tudhatjuk mivel nem ismerjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!