Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » 8. ban nem voltam szeműveges...

8. ban nem voltam szeműveges de most 9. -ben az lettem! Nem fognak "csufolni"?

Figyelt kérdés
Lesz akivel egy suliból jöttem ő-sem fog?

2016. aug. 31. 17:42
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
Miért csúfolnának? A mai világban teljesen normális az hogy vlki szemüveges. Én is idén lettem szemüveges. Ne félj.13/L
2016. aug. 31. 18:38
 12/15 A kérdező kommentje:
Nagyon rendesek vagytok :)!! Köszönöm.
2016. aug. 31. 18:42
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem fognak sott vannak nagyon szep szemuvegek amitol neha azt mondom bar en is az lennek :D volt egy haveromnak nagyon jol nezett ki vele.
2016. aug. 31. 18:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem már általános iskola utolsó éveiben sem szoktak bántani senkit egy szemüveg miatt, középiskolában meg főleg. Legalábbis így kicikizni, kinevetni nem fog senki. Maximuk ha annyira nem áll jól akkor nem dicsérik meg, bár emlékszem voltak páran, akik rendesek akartak lenni és megdicsértek mikor én megkaptam a szemüvegemet, pedig nem volt túl előnyös. Én nem szerettem ezért inkább átváltottam kontaktlencsére, ha téged is zavar vagy nem érzed benne jól magad, akkor ezt akár te is megteheted. Viszont ha jól áll, tetszik akkor nincs miért aggódnod :) Az új osztálytársaid pedig már szemüvegesként fognak megismerni, nekik ez lesz majd a természetes.
2016. aug. 31. 19:00
 15/15 A kérdező kommentje:
Milyen igaz :)
2016. aug. 31. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!