Egy tanárom ki akart kezdeni velem. Mi a teendő?
Még a diákja voltam addig csak "jeleket" kaptam, de azt hittem, hogy mint minden kamasz én is csak többet látok bele a dologba, mint amennyi valóban van. Nagyon jóban voltunk, sokat beszélgettünk, én szeptembertől másik suliba megyek más okokból, de megbeszéltük, hogy tartani fogjuk a kapcsolatot. Itt kezdett furcsává válni a helyzet, gyakorlatilag rám nyomult, többször letisztáztam vele, hogy nem akarok semmit, azt mondta, hogy érti és ő sem, mégis mindig célozgatott, bókolt, ölelgetett, simogatott kerestem rá a magyarázatot, de mikor már megpróbált megcsókolni onnantól kezdve nem volt magyarázat... egyértelmű volt, hogy mit akar. Akkor megszakítottam vele minden kapcsolatot, naiv és buta voltam, hogy nem tettem meg hamarabb és hagytam idáig is elmenni a dolgot. Hála istennek nekem nem lett belőle baj, nem is nagyon foglalkoztam már vele, csak aztán arra gondoltam, hogy hány diákot tanít... Kizárt, hogy én voltam az egyetlen, nem kényszerített semmire, de ijesztő és beteges volt a viselkedése, sok tizenéves lány még annyira naiv és manipulálható, kicsit félek, hogy valakit tényleg bántani fog. Tennem kéne valamit? Sose bocsájtanám meg magamnak, ha valakit bántana és én megakadályozhattam volna, de nem tettem. Viszont nagy ügyet fölöslegesen nem szeretnék belőle. A tanár férfi és 50 éves.
17/L
"hogy ha másnak baja esik akkor az az én lelkemen is szárad. Nem ilyen szavakkal, de ez volt a lényege és talán igaza van."
Nem a te lelkeden szárad, az a fickó bánt mást, nem te, neked semmi közöd nincs hozzá.
A lányok hibája is egyébként hogy ilyen hihetetlenül naivak.. Komolyan, egy 50 éves csávóka jeleket ad meg ölelget, de csak később jössz rá hogy van valami baj vele.. :D Sok ilyen lány van még a földön akiket majd el is rabolnak a naivságuk miatt.
Kedves Kérdező!
Egy baj van azzal, amit akarsz: hogy iszonyú nehéz bizonyítani! Ha nincs tőle kapott SMS vagy e-mail, mely legalábbis valószínűsíti a szándékait, akkor egy állítás a tiéd, egy tagadás az övé és nem lehet tovább lépni. Mivel ez egy nagyon súlyos vád, nyilván nem lehet csupán egyetlen vallomás alapján retorziót alkalmazni vele szemben.
Szerintem is az a legjobb, ha beszélsz a szüleiddel. Ha a szüleid helyében lennék, én két variációt javasolnék. Ha nincs bizonyíték, és nem tudsz másról, akihez közeledett, akkor vagy ne tegyetek semmit, vagy (ha te mégis szeretnél), akkor keressétek meg az igazgatót és négyszemközt mondjátok ezt el neki. Mondjátok meg, hogy bizonyítani nem tudod ezt, de ha más diáknál botrány lesz belőle, te hajlandó vagy tanúskodni, hogy nálad is próbálkozott korábban.
Ha van bizonyíték, akkor inkább érdemes ezt elmondani az igazgatónak, megmutatva a bizonyítékokat és őrá bízni, hogy mit kíván tenni.
Én sem bírom megérteni, hogy mit hittél, amikor találkozgattatok, és ölelgetett stb., hogy mit akar? Szerinted egy 50 éves férfi leáll találkozgatni, beszélgetni egy 17 éves lánnyal, mert jaj, de jó barátok vagytok, és ennyi? Pff... Lehetne azért neked is több eszed.
Persze a tanárt sem akarom védeni, neki komolyabbat is írnék :D
Te tulajdonképpen adtad alá a lovat, szóval...
Szerintem ne csinálj semmit. Elképzelhető, hogy csak megtetszettél neki, és mivel nem voltál vele távolságtartó, ezért a sok ölelgetés, meg beszélgetés után bepróbálkozott.
Ennyi a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!