Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Kirughatnak az iskolából?

Kirughatnak az iskolából?

Figyelt kérdés
Sztori:Nyár elején összevesztem az egyik kollégiumos lakótársammal,már amugy se voltunk jóban,de most nagyon összevesztünk.Nyáron párszor beszéltünk,veszekedtünk sértegettem.Az anyja felhívott,hogy fel fog jelentenia rendőrségen,és hogy kirugat az iskolából.Közben elhordott mindennek engem és a barátnőimet.Mindez iskolán kívül történt,szóban.Ennek lehet valami következménye az iskolában, kirughatnak a suliból vagy a kollégiumból ezvégett?És a rendőrség hogy áll ezzel? 16/L
2016. aug. 27. 23:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én nem tartom jogosnak. Az előző hozzászólónál működik a csordaszellem, úgy látom.
2016. aug. 29. 23:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Jó, átgondoltam, ezért tényleg nem lehet elküldeni senkit sem. De nem tudjuk, hogy mennyire komoly a dolog, meg hogy ki kezdte a beszólogatást.
2016. aug. 30. 00:31
 13/14 anonim ***** válasza:

Mondd meg a kedves mamának, hogy a rendőrségen arról is számoljon be, hogy ő is elhordott téged mindennek, mert ha nem teszi, akkor hamis tanúzásért fog felelni. :D

Kérdésre válaszolva: semmi köze az iskolához. Az iskola felelőssége onnantól kezdődik hogy becsengetnek reggel, és délután véget ér az utolsó óra végével, valamint ELHAGYOD az oktatási intézmény teljes területét.

Esetleg, ha egy osztálytársat szidalmazol közösségi oldalon nyiltan, mindezt otthonról suli után, azért elővehetnek téged. Ugyanez a helyzet, ha téársadat püfölöd a suli kolija előtt délután.

2016. szept. 1. 10:16
 14/14 anonim válasza:
Azóta történt valami?
2016. szept. 13. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!