Mit tegyek? Nagyon elment az önbizalmam!
Facebookra feltöltöttem egy képet. Nincs sok ismerősöm, 150-en alul van. Nem szoktam sok lájkot kapni rájuk, pedig állitólag nem vagyok világcsúfja, csak a kevés ismerős miatt van biztos, vagy nem tudom.
Most 3 like érkezett tegnap óta.
És egy komment is. Azt hittem, valami pozitív. Hát egy lószart. Az egyik osztálytársam (lány) odaírta, hogy "szorulásod van?" Mondom "nem, miért?". Mondja: " csak mert olyan fejed van, mint aki most végzi a nagydolgot. Kidülledt szemek, furcsa fintor...".
Ez annyira megalázó! Főleg, hogy beraktam profilba, és nyilvános. Én annyit bőgtem ezért. Ha valami baja van, ne kommentbe írja, hanem legalább privátba. De így ország-világ látja...
Mit tegyek, hogy ezek után újra legyen önbizalmam?
Ja és a "fintoromat" a mosolyomra értette.
És szerintem nincsenek kidülledt szemeim.
A hozzászólást pedig töröltem.
Köszi. Bár nem hiszem...
Mindegy, itt a kép, ha valaki meg akarja nézni.
Nekem ez a kép kifejezetten tetszett, mert olyan természetes... (Csak egy kicsit szerkesztettem, hogy ne látszódjanak a pattanásaim.)
En pont az ilyenek miatt tiltom le a kommenteket :'D amugy meg nem ertem mi baja. Nagyon jol nezel ki ezen a kepen.
A "nem jott like" problema meg ne erdekeljen. Szamtalan oka lehet annak, hogy miert nem kattintanak arra a fura kis gombra a kep alatt, de nem is kell foglalkozni a szamukkal. Nekem se jon soha tobb 4-5 nel megis egy roppant nyugis eletet elek :P 19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!