Félek az osztálytársaimtól?
Az utolsó tanácsát ne fogadd meg.
Nem így működik a középiskola. Én most leszek 10.-es, szerencsére eléggé jó beszélőkém van.
Elmondom velem mi volt:
Odamentem mindenkihez beszélni, hülyéskedni, viccelődni, keresték a társaságomat, mert én is kerestem az övékét. NEM szabad flegmáskodni, idegbetegeskedni, nem lenne jó első benyomásnak. Később visszavettem ebből a jópofizásból, vannak barátaim az osztályomból, minden szép.
Mi történt azzal, aki várt a kezdeményezésre?
Egyedül ülnek a padban, és olvasnak.
Előző!
Neked eljutott valami az agyadig, abból, amit a kérdező leírt? Nem őt akarom megsérteni és lehúzni, de ő pont az a típus aki ül a padban inkább és jobban el van 1-2 emberrel. Semmiképp ne kezdj el mindenkivel jópofizni, ez a legnagyobb baromság amit tehetsz. Add magad, ne nyalj mindenkinek be, hogy észrevegyek. Jobb felszínesnek, álszentnek meg hazugnak lenni? Hát igen. Meg lehet azok akik a padban ücsörögnek és olvasnak, jobb időtöltést csinálnak mint te előző, ameddig te üres dumákat nyomatsz 9.-es, 10.-es korodban, ők legalább tanulnak valamit, fejlesztik magukat.
"legszívesebben beülnék a sarokba, és meg se mukkanék egész álló nap, csak olvasnék vagy gondolkoznék a magam dolgain."
Akkor tedd azt. Ha hátul sok a hülye, gyere előre.
"Az sem egészséges dolog, ha nincsenek barátai az embernek, akik a közelében vannak, igaz?"
Ha te úgy érzed magad jól, akkor neked az a normális. Valahol a kannibalizmus normálisnak számít, na akkor ez hogy is van ez? Nyilván, ha te jól érzed magad egyedül, nem vagy kötve senkihez sem, nem kell hallgatnod ki hogyan kocsmázott, kinek hány barátnője van, akkor ülj egyedül. Sajnos ezt sokan össze keverik a gyávasággal. Én is mindig egyedül ültem, de nem azért, mert gyáva voltam kezdeményezni, hanem mert ki nem állhattam őket. Rendkívül gonosz és rosszindulatú osztálytársaim voltak, így hát jobban jártam, ha távol tartottam magam tőlük. Soknak sajnos nem tudják, hogy a gonoszkodás nem az iskolába való. A sok kemény macsó srác keménykedjen, gonoszkodjon egymással, ők úgyis vevők egymásra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!