Nemtudom, hogy bejovok-e a fiunak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Mar a cimbol is feltunt gondolom, hogy mit szeretnek kideriteni. Egy fiurol lenne szo es nemtudom, hogy vajon erez e irantam barmit is ..szoktunk beszelgetni es van h csak belenezunk egymas szemebe,(de nem annyira hosszu ideig) szoktam rajzolni is (inkabb firkalgatni) es o mindig megnezi es mosolyog vagy nemistudom nagyon aranyos es udvarias is viszont mas lanyokkal is hasonloan viselkedik es felek hogy sose erzett tobbet baratsagnal, raadasul hamarosan elmegy a sulinkbol es tobbet mar nem latom csak 3 nap erejeig meg (<--még).. Eleg felenk (<--félénk) ugyhogy lehet nekem kene kezdemenyezni, vagy mit gondoltok?:( egyebkent nekem igazabol csak az lenne fontos hogy boldog legyen mert meg sosem volt ilyen de most csak a boldogsagat tartom szemelott..2016. jún. 15. 23:03
2/4 A kérdező kommentje:
De van meg egy problemam. A fiu egyik legjobb baratja (aki szinten fiu) 'szerelmes' belem es o mondta tegnap h en soha nem jottem be a fiunak (aki nekem bejon) viszont nem lehet h csak feltekenysegbol mondta? Ezert nem merek kezdemenyezni mert mi van ha igazat momdott? Teljesen tanacstalan vagyok
2016. jún. 16. 10:17
3/4 anonim válasza:
Én valószínűnek tartom, hogy csak féltékenységből mondta azt.
Én azt tanácsolom, hogy beszélgess vele, ismerd meg stb.
Azaz ismerkedj meg vele.
És esetleg küldjél olyan jeleket ami arra utal.
De ha bejössz a fiúnak akkor lehet, hogy ő fog jeleket küldeni...
Majd meglátod.
Attól, hogy csak megismerkedsz vele az semmit nem jelent. Habár attól is függ, hogy milyen szinten.
4/4 anonim válasza:
Ha már csak annyi ideig láthatod, akkor nincs veszteni valod ;) Just Do It! Kezdeményezz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!