Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Segítséég! Mit csináljak!?...

Segítséég! Mit csináljak!? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Szóval az van, hogy megyek középiskolába, és minden osztálytársam ilyen k*csög páva lesz(én nem vagyok az!) és megy pár nagyon jó haverom abba a suliba, csak az a gond, hogy ők más osztályba.Amúgy az egyik páva aki kb 20 kiló múltkor ott keménykedett nekem facebookon, hogy szhar a profilom meg minden, de engem különösebben nem érdekel, mert pl. megverni se tudna egyik sem, még ha akarna se.Szóval maga a kérdésem az lenne, hogy mi van akkor ha nem tudok beilleszkedni oda?(márpedig ennek elég nagy a valószínüsége :/ . )iskolát váltani meg nem akarok, mert azoka a haverjaimat, akik oda mennek pedig nem akarom otthagyni.

2016. jún. 5. 16:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Kérd át magad másik osztályba. Szerintem az osztályfőnökkel beszélsz, akkor megoldható.
2016. jún. 5. 16:22
 2/12 A kérdező kommentje:
Mert ez megoldható lenne?
2016. jún. 5. 16:22
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Ha az osztályfőnök leszarja, akkor írni kell kérvényt az igazgatónak. Szüleidnek mondod, akkor biztosan ők is segítenének.
2016. jún. 5. 16:42
 4/12 anonim ***** válasza:
Hát akkor szünetekben majd átmész a másik osztályba a haverjaidhoz. Egyébként attól, hogy valaki mondjuk rondán néz ki, még lehet jófej. Egyébként nem hinném, hogy minden egyes fiú az új osztályodban páva lesz.
2016. jún. 5. 16:49
 5/12 A kérdező kommentje:

Mondom, még élőben nem találkoztam velük, de én már azt sem értem, hogy facebookon miért kezd el beszólogatni...Szóval ha nagyon eldurvulna a helyzet, akkor valószínüleg az lesz, hogy megpróbálok átmenni egy másik osztályba.

2#:nekem nem azzal van a bajom, hogy hogy néznek ki, engem nem érdekel hogy néznek ki, nekem azzal van a bajom, hogy még nem is találkozott velem, de már csesztet azzal, hogy én miket rakok ki a facebookra, mi a profilképen, hány lájkom van stb...

2016. jún. 5. 20:34
 6/12 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm szépen a válaszokat!
2016. jún. 5. 20:35
 7/12 anonim ***** válasza:
4.vagyok, hát ilyen primitív izékkel ne is törődj, akkor nem azzal van a bajod, hogy páva, hanem lényegében, hogy bunkó; meg még nem is ismer és ítélkezik feletted, valamint valamilyen komplexusai vannak, ami miatt érzékeltetni akarja, hogy "ő a főnök", és kimutatni, hogy ő valami domináns akar lenni, és nem tisztel meg lenéz másokat. Hát mondjuk a komplexusa az kiskori sérelem miatt lehet, szóval nemtom, meg hogy milyen környezetből, előző iskolából meg családból jön. Hát de ha bunkózik, lehet , hogy akkor az új osztályból másokkal is, ő baja, ha nem lesznek igazi barátai, amiért ilyen. Sajnos valaki valószínűleg egyszer nagyon csúnyán rákiabált, vagy megverte, és talán ezért próbál most nagyoskodni, hogy ne bántsák többet, hogy ne sérüljön, és sajnos így tudta csak magát megerősíteni, hogy lepattanjon róla minden rossz, hogy hát az egoizmusba menekült; hogy "Nem szerettek engem? (Nem vagyok nektek fontos? Akkor majd én szeretem magamat!" Csak hát sajnos átesett a paci túloldalára, hát, nem tudom, hogy állj hozzá, szerintem ne beszélgess vele, ha már ismeretlenül, úgy, hogy még nem is találkoztok, bunkó, hát akkor nem tudom, talán nem nagyon érdemes vele beszélgetni, mert begyógyítani a lelki sebét az már elég kemény dió. Talán túl sok energiádat elvinné :( De biztos lesznek ott jófejek, hát ő csak egy közülük, és általában kevés, max ilyen 5 körüli ilyen ember van egy osztályban, és a többiek aranyosak, velük lehet beszélgetni. Jó lesz, na!:) Szerintem úgy indulj neki, hogy legyél nyitott, hadd nyíljanak meg előtted új barátságok, valakivel tuti el fogsz tudni majd beszélgetni, jó lesz az:)
2016. jún. 5. 22:53
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszodat! :-)

Igazad van, reméljük nem lesz baj. :)

2016. jún. 6. 15:15
 9/12 anonim ***** válasza:
En nem birnám ki hogy 1-2 öt le ne csapjak xd
2016. jún. 14. 00:11
 10/12 A kérdező kommentje:
Sajnos egyetértek veled xd
2016. jún. 15. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!