El fogják-e felejteni ezt a baklövést?
Figyelt kérdés
Hali, szóval kikerült az osztályba egy cikis kép, amin alsónadrágban és zokniban vagyok, tudnillik egy kétnapos osztálykiránduláson kapták meg a többiek (osztálytársaim) "véletlen" (egy másik osztályba járó csajtól, aki a barátja telefonjában találta), és hétfőn ott mutatták, én meg kb lelkileg agonizáltam. A lényeg nem a cikiség, hanem az hogy szerintem azt hiszik, hogy meleg vagyok (mivel a lány barátjának a telefonjában volt, az meg gondolom elküldte a csajnak..) a lényeg hogy azért küldtem el a srácnak, mert a srác edz, és szóbajött a lábizom, és hogy nekem mennyit kéne rá dolgoznom, ezt reggel beszéltük, azért volt alsógatyás.. A képet egyébként nem az egész osztály látta, csak páran, de elmagyaráztam ezt azoknak, akik megkapták, vagyis nem mindenkinek, mert van egy srác az osztályban aki helyből megfojtana, viszont ez a viszony kölcsönös.. Szóval akinek elküldtem a magyarázatot, az azt írta hogy gondolta hogy pletyka, meg hogy ő azt hitte hogy x lány tetszik a suliből, nem Y. Mikorra fogják ezt elfelejteni? Hála a jó istennek már csak 16 nap van hátra szünetig..2016. máj. 31. 15:46
1/4 anonim válasza:
Ez aztán az értelmes megfogalmazás.
Majd történik egy másik dolog és rögtön elfelejtik a te képed, de a nyár alatt biztosan. Még friss és ennyi az egész.
2/4 gnoomage válasza:
Ebbe mi a ciki, vagy miért gáz? Ha álló p*****-el álltál volna a képen és srácoknak küldted volna oké, annál érthető h miért b*zis, de ez még nem az...
3/4 A kérdező kommentje:
Bocs, 8 órám volt ma, picit fáradt vagyok. Remélem, köszi a válaszod!
2016. máj. 31. 16:32
4/4 A kérdező kommentje:
Utolsó: Szerintem azt furcsálják, hogy egy srácnak küldtem el, és a lány úgy adta elő az egészet, hogy én meleg vagyok (Akinek mellesleg semmit nem ártottam, szimplán rühell.)
2016. máj. 31. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!