Hogyan oleljem meg a tanaromat?
Figyelt kérdés
Az egyik tanaromat nagyon megkedveltem es szeretnem megolelni.. Nemtudom hogyan menjek oda hozza. Nem nezne hulyenek?2016. máj. 28. 18:15
1/5 anonim válasza:
Szerintem ez nem jó ötlet, csak kellemetlen helyzetbe hozod őt. Ha ő is átölel, abból lehet probléma, ha nem ölel át, az is kellemetlen és akkor meg te sértődsz meg. Én a helyedben inkább csak megköszönném neki a támogatását, és jelezném, hogy nagyon jó tanárnak tartom, esetleg vehetsz neki valamilyen személyesebb ajándékot hálád jeléül. De a tanár nem haver és nem is rokon, hogy ölelgesd.
2/5 anonim válasza:
Szerintem ez aranyos, biztos jólesne neki. Menj be a tanáriba, mond hogy szeretnél neki mondani valamit és ott megmondod, hogy mi a szándékod. Kivéve, ha egy fiatal tanárnőről van szó, te pedig 17/f, akkor ölelgesd az osztálytársnőidet:)!
3/5 anonim válasza:
szerintem öleld meg,és csókold meg :)
4/5 anonim válasza:
Szerintem is nagyon aranyos, tanár vagyok, nekem nagyon jól esne egy ilyen.
Nagyon jól esik ám nekünk, ha a diákok éreztetik, hogy fontosak vagyunk nekik és szeretnek minket... :) Az ilyen dolgok adnak erőt ehhez a munkához és adnak értelmet neki. Ha mindketten nők vagytok, akkor nem hiszem, hogy bármi gond lenne ebből, ha a tanár férfi és te lány vagy, akkor lehet, hogy tényleg furcsának fogja találni elsőre. De én ennek ellenére megölelném, ha egy lány ilyet kérne, minden hátsó szándék nélkül.
5/5 anonim válasza:
Ha nem akarod, hogy a tanárnak baja legyen belőle: NE ölelgesd. Vannak esetleg akik nem kedvelik, és másnap már úgy fogják terjeszteni az erről szóló híreket, hogy ő ölelgetett és molesztált téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!