Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Iskolások! Mit gondoltok a...

Iskolások! Mit gondoltok a kompetencia mérésről? Mennyire volt nehéz, jók voltak a feladatok?

Figyelt kérdés
A matek érdekelne. A magyar könnyű még a butáknak is csak idő kell hozzá.
2016. máj. 27. 20:35
 1/4 anonim ***** válasza:
79%
Kompetencia mérés? :D Ugyan kérlek, az a vizsgákhoz képest semmi : D
2016. máj. 27. 20:43
 2/4 anonim ***** válasza:

8.-os vagyok.

Hosszú volt (79) oldal, de nevetségesen könnyű.

A magyarral mindenki nagyon hamar végzett, de a matekban elvette az időt a sok rizsa a feladatok szövegében, meg a diagramok, táblázatok böngészése. Alig tudtam befejezni, de a feladatok maguk végtelenül egyszerűek voltak. Ha lesz hibám, az szinte tuti, hogy figyelmetlenségi, mert úgy rohantam végig rajta. Ha nem kell megállni, sokkal jobban be lehetett volna osztani az időt, mert a szövegértés lényegesen rövidebb volt a mateknál, de ugyanannyi időt kaptunk rá.

Emlékszem, hatodikban nagyon jó lett (az olyan jellegű volt, mint a mostani) még úgy is, hogy nem tudtam befejezni, de a negyedikest elszúrtam mert tiszta idióta feladatok voltak benne. Annyira emlékszem, hogy tele volt mindenféle kis ábrákkal (virágok, pillangók), és azok között kellett összefüggést keresni.

2016. máj. 27. 23:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Milyen kis tudatlan vagy. :) Összefüggéstelenül beszélsz.

Minden hasonló... sőt egész matek könnyű.

2016. máj. 28. 02:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Én hatodikos vagyok. A matekban voltak könnyebb feladatok, amiknél a logikus gondolkodás volt a fontos, persze volt pár nehezebb feladat is de igazából nem voltak vészesek. Az idővel nem volt gond, nálunk mindenki be bírta fejezni.
2016. máj. 29. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!