Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan irjak emailben egy...

Hogyan irjak emailben egy tanaromnak?

Figyelt kérdés

Mar egyszer irtam neki facebookon hogy legyen szives atkuldeni nehany kepet. Az iskolaban mondta is, higy majd atkuldi de mar eltelt 2-3 het es meg mindig nem kuldte at. Arra gondoltam irok neki emailban hogy ne csak facebookon "zaklassam"

Szerintet mit irjak hogy ne tunjek turelmetlennek es bunkonak?

2016. máj. 20. 15:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Én csináltam már olyant, hogy egy hét alatt írtam neki legalább 2-szer, hogy küldjön képeket mert szükségem van rájuk. Igazából tök jó fej volt velem és nem haragudott a "zaklatásért" (bár az is igaz, hogy nagyon jóban vagyok vele) Persze az én "zaklatásom" is tiszteletteljesen ment. Szerintem írhatsz neki facebookon is újra. Egyszerűen kérj bocsánatot, hogy újra zavarod és, hogy megkéred szépen küldje le a képeket mert szükséged van rájuk XY dologért. Vagy ha ráér akkor személyesen is megkérheted amikor találkozol vele legközelebb.
2016. máj. 20. 22:07
 2/2 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen:) igaz mar megtettem, de azert megerositettel. En is facebookon irtam neki

Mar tobbszor megkertem suliban is de masnapra el is felejtette:D

2016. máj. 20. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!