Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Voltatok gólya táborban?

Voltatok gólya táborban?

Figyelt kérdés
Sziasztok, szerintetek megérte elmenni?Nehezebben kezdheti az ismerkedést aki nem ment el?
2016. máj. 15. 19:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Én nem voltam anno és nem éreztem hátrányát. De ha szeretsz bulizni, akkor eridj és érezd jól magad.
2016. máj. 15. 20:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkèpp menj el. Jó ha már akkor megismered az osztálytársaidat. Meg ugye a tanár is mondd mèg fontos infókat ugyhogy arról nem èrdemes lemaradni.

Amúgy meg ha azon aggódsz hogy már a gólyatáborban kialakulni ilyen baráti csoportok, az miatt nem kell. Legalábbis nálunk csak kèt napos volt a gólyatábor, ès senki sem találalta meg azt a 'párját' akit kèsőbb legjobb barátjának nevezhet. Mondjuk akik nekem most a legjobb barátaim, hozzájuk a gólyatáborban egy szót sem szóltam. Persze ez most emberektől függ. De azèrt azt tanácsolnám hogy menj el ha tudsz:)

2016. máj. 15. 20:12
 3/6 anonim ***** válasza:
en kozepsulis es egyetemis golyataborban is voltam, es mind a 2 szornyen szr volt, semmit nem vesztettem volna, ha nem megyek. mondjuk a kozepsulis egyebkent jo is lehetett volna, ha nem szakadt volna vegig az eso es nem lett volna hideg.
2016. máj. 15. 20:16
 4/6 anonim ***** válasza:
nem voltam, nem is bánom.
2016. máj. 15. 20:29
 5/6 anonim ***** válasza:
90%
A középsulis jó szokott lenni. Én öregdiák is voltam. Persze sok minden függ az iskolától és a jövendőbeli osztálytársaidtól. Szerintem minden képen megéri elmenni hisz a többiek már ott kialakítják a barátságokat később meg nehezebb beilleszkedni.
2016. máj. 15. 20:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Ember vagyok, sajnos engem nem fogadnak be sem a gólyák sem a verebek!
2016. máj. 15. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!