Ehhez volt joga a tanáromnak?
Szóval van két egyesem matekból,de csak azért mert nem tanultam,és utál is a tanár..
Gúnyosan kérdezi tőlem a matektanárom az egész osztály előtt direkt hogy " nah mi akarsz lenni ha nagy leszel"
Mondom neki matektanár..vigyorogva :)
Erre a matektanárom kivágott a teremből..ehhez volt joga?
" tisztelenkedni "
" pródukálta "
Úgy látszik, hogy nem csak a matekkal állsz hadilábon!!
Most azért lettem lepontozva, mert megmondtam az igazat? Szép, mondhatom...
Lehet, egy kicsit erős volt az az igazgatói, de akkor is megérdemelted. Ő a tanárod, és tisztelettel tartozol neki. Ha zavarod az órát, joga van kiküldeni, ez a véleményem.
Hát, nem tudom... Szerintem megérdemelted.
Ha mi csinálnánk ezt, a tanár annyira felhúzná magát hogy még ki is csapatna. Lehet, hogy "ő kezdte", de ő a tanárod és tisztelettel tartozol neki. Az, hogy levitt "zavartad az órát" címszóval azért nem teljesen helytálló, de ha őt zavartad, akkor joga van hozzá.
Érdekes, hogy csak azok vannak lepontozva, akik (ha nem is teljes mértékben), de egyet értenek a tanárral...hova fajulunk...
Az igazgatóiba nem kellett volna levinnie. Tök értelmetlen volt. Csak szerencsétlen már mit csinált volna veled (nagypofájú, kihaénnem gyerekkel)? Lassan majd ők köszönnek előre a tanulóknak.
Lehet, hogy te poénnak szántad amit mondtál, de a tanárod NEM a haverod. Ne kezeld úgy.
Ha ezzel a sztorival mentem volna haza és még nekem állt volna feljebb, azzal kikapartam volna magamnak egy szájonvágást meg pár hét szobafogságot.
Lehet lepontozni 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!