Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit szólnátok, ha az osztályot...

Mit szólnátok, ha az osztályotokban lenne egy nyomi csaj, aki egyik napról a másikra elkezdene csinosabban öltözni?

Figyelt kérdés

Elég sokan utálnak az osztályban, van pár ember, akik mindig beszólnak a kinézetem miatt, mert szerintük alapból ronda vagyok és erre még rátesz egy lapáttal, hogy nem merek normális ruhákat hordani, amikben látszik az alakom és még nyáron, 40 fokban is hosszú farmerban és fekete pulcsiban járok...Vagyis eddig igy volt, de megismertem egy fiút, aki valamiért nem itélt el rögtön a kinézetem miatt és elhivott randizni. És mióta vele igy alakulnak a dolgok, úgy döntöttem, normálisan akarok kinézni, egyrészt hogy neki is jobban tetsszek, meg másrészt én is unom már, hogy nem merek még szemspirállal se megjelenni sehol, mert egyből úgy érzem, mintha mindenki rajtam röhögne, milyen szánalmas, ahogy próbálkozok és közbe más lányok körülöttem smink nélkül, kócosan is jól néznek ki, én meg mint valami tanyasi..Viszont félek, hogy akkor az osztálytársaim még jobban cseszegetnének. Egyszer volt olyan még 9.-ben, hogy felvettem nyáron egy rövid nadrágot, de ahogy megláttak, elkezdtek cseszegetni, hogy milyen szép lábaim vannak, csak majdnem megvakultak, mikor meglátták (mert nagyon nagyon fehér a bőröm..), meg hogy hót szexis, ahogy járás közben remegnek a sonkáim (miközben nem is vagyok kövér). Szóval el se merem képzelni, mit szólnának, ha mondjuk szoknyába mennék, vagy elkezdeném sminkelni magam..

Szerintetek is nagyon ciki lenne? Vagy igy érettebb fejjel már nem is foglalkoznának vele, mi van rajtam? (most 11.-esek vagyunk)

2016. ápr. 27. 20:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Azért a pasiért melyik csaj nem rajongott...?:D
2016. ápr. 28. 16:18
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát akadt olyan aki nem szerette,a fehér bőre miatt,de Tom Felton fehér bőrrel volt ,nagyon népszerű
2016. ápr. 28. 16:28
 13/16 anonim ***** válasza:

Én pont azért szerettem mert fehér bőrű volt és gonosz. :D

Na, a lényeg az, hogy a fehér bőr is szexi! :)

2016. ápr. 28. 17:35
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Szerintem is szexis amúgy az ilyen porcelánfehér bőr, csak az zavar, hogy beszólnak miatta. Mondjuk ha barna bőröm lenne, akkor meg cigányoznának szerintem..

2016. ápr. 28. 17:47
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Én ázsiában élek jelenleg és minden nő irigykedve bámul, hogy milyen fehér vagyok,ők kenik magukat mindenféle fehérítő krémmel és hosszúnadrágban meg pulcsiban mennek ki a napra nehogy lebarnuljanak...

Akármilyen is vagy, valakinek biztosan pont úgy tetszel majd, ahogy vagy...akármit is cikiznek rajtad, más azért lesz oda vagy amiatt fog irigykedni. :)

2016. ápr. 29. 03:59
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kicsit kleórosabb bőröm van, nyáron tiszta fekete vagyok, és egy csomóan lecigányoznak. Nem is lenne vele baj, csak olyan elítélendően teszik, hogy az undorító.

És azt bírom, hogy mikor nyáron, ugye én kb. soha nem mozdulok ki :D #antiszoc, ők meg napoznak órákat, és egy árnyalattal sötétebbek lesznek, jönnek dörgölni az orrom alá xDDD

Mindig találnak benned hibákat, de ne törődj a véleményükkel. Tudom, könnyebb mondani, mint megtenni, de én is átéltem. Engem a barátnőm inspirált meg egyszer nagyon, mikor az a tipikus bunkó, paraszt, beszólt neki, hogy kussoljon má' he'! erre Ő nem magára vette, hanem odament, és azt amit eddig csinált (egy irritáló dalt énekelt) teli torokból, vinnyogva elkezdte a fülébe sikítani. :D

Egyébként a filmekben így szoktak a társadalmilag nyominak titulált emberek menők lenni, szóval :D

Ne törődj velük. A fiúval törődj. Egyébként pedig, ha az eddigi külsődbe szeretett bele, lehet feleslegesen csinálnád :) Lehet az tetszik neked, hogy nem öltözködsz ribisen, és nem sminkeled tele az arcod :)))

2017. máj. 31. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!