Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek még?

Mit tegyek még?

Figyelt kérdés

El fogok menni hatosztalyosba a mostani sulimbol, mert proszto a tarsasag, a tanarok egy resze minosithetetlen, sorolhatnam meg.

Az osztalytarsaim, evfolyamtarsaim, stb. utalnak, irigyek ram. Igaz, hogy van havi 100e-> keretem ruha es cipovasarlasra, igaz, hogy mindenem megvan. Igaz, hogy a legjobb tanulo vagyok az iskolabol. Igaz, hogy jol nezek ki. De sohasem kerkedem ezekkel bunkon, de nem is mondom azt hogy egy kalap kaka vagyok. Irigyek ram, az egymashoz valo utalatunk kolcsonos. Ezek a hulye prolik keresztbe probalnak tenni nekem, ahol tudnak. Irto szanalmasak. Az osztalyfonokpt is beleertve.

Ezert, az utolso nap ki fogom akasztani oket, azokkal a dolgokal amikkel eddig nem villogtam. Nem fogok olyan tenni, amiert intot kaphatnek, de valami polgarpukkaszto dolgot szeretnek azon kivul hogy megmondom mindenkinek a velemenyemet.

Egy dolog mar megvan: az egyik Mercedesunkkel ( amelyeket tapintatossagi okok miatt nem hasznalunk iskolai fuvarozasra) hozna vinne a soforunk, bejonne ertem a suliba. Tovabbi otleteket szeretnek kerni Toletek, mivel buktathatnam ki oket. Olyat kerek, amely nem vandalizmus, vagy testi bantalmazas, a fentihez hasonlokra szamitok. Koszi! :)

2016. ápr. 24. 18:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha megteszed azt a polgárpukkasztó dolgot, akkor bebizonyítod, hogy mindaz, ami miatt utáltak téged, jogos volt. Egész egyszerűen elégedj meg azzal a tudattal, hogy ők nekik egy átok az, hogy pénz és anyagi helyzet alapján skatulyáznak be valakit úgy, hogy nem is ismerik. Soha többet nem fogod őket látni, inkább a jövőre gondolj. Tanulj, legyél sikeres, stb.
2016. ápr. 24. 18:36
 2/8 anonim ***** válasza:

gazdag kislány 2.0? :D

hagyjuk a kamut, ha a szüleidnek tényleg ennyi pénze van, akkor nem állami iskolába fognak íratni... :)

2016. ápr. 24. 18:51
 3/8 anonim ***** válasza:

Először vegyél vissza az arcodból!:D

Senki nem kíváncsi arra,hogy mennyit költesz,sőt a jól menő emberek ezt nem is hangoztatják max annyit mondanak,hogy "nem volt drága/nem került sokba".

Illetve még annyit,hogy te egy senki vagy,semmit nem értél el az életbe.Anyádék pénzére pedig nem szép dolog verni a narkós farkadat!;)

2016. ápr. 24. 19:02
 4/8 A kérdező kommentje:

Kedves harmadik! Lany vagyok, tehat nincs farkam.

Masodik dolog, hogy angol es magyar nyelvu versenyeket nyerek, 5 nyelven beszelek, tehat ne mondd nekem hogy semmit nem ertem el eddig, te senkihazi.

2016. ápr. 24. 19:32
 5/8 anonim ***** válasza:

Jah értem,szóval azért mert te 5 nyelven beszélsz,akkor megengedheted a fent említett stílust. Gondolkozz már egy kicsit,nem lehet hogy nem az osztálytársaid a hülyék,hanem te vagy elszállva magadtól?!

Furcsa,hogy 20 ember utál + a tanárok.

2016. ápr. 24. 20:47
 6/8 anonim ***** válasza:

jaj, hagyjuk már ezt a nyelvvizsgás dolgot... :D

azért manapság már nem olyan nehéz nyelveket tanulni, mint 100 éve...

majd ha lesz több diplomád, saját magad által keresett és szerzett munka, és fenn tudod tartani saját magad szülői segítség nélkül, majd akkor fogsz bármit is elérni az életben

2016. ápr. 24. 21:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Gondolom a magyar nyelvű versenyeken nem helyesírás/fogalmazás kategóriában indulsz!:D
2016. ápr. 24. 21:10
 8/8 anonim ***** válasza:
melyik suliba mész? :)
2016. ápr. 26. 15:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!