Új iskolában beilleszkedés? (többi lent)
"És ha igen, miért nem próbálják előbb megismerni az illetőt? Mi van ha nem is olyan gáz igazából?"
Itt a gond, az emberek felületesek. Általános iskolában nálunk nem nagyon volt ilyen, középiskolában volt, de ott idővel lenyugodtak a kedélyek.
Nálunk a lúzerek inkább az egós "énvagyokakirálytemegacsicskámvagy" gyerekek lettek kiközösítve, de mindenki megtalálta a csoportját, menők, egy csoportban, lúzerek egy csoportban, egósok egy csoportban. Én tipikusan az a személy vagyok, aki folyton békét próbál teremteni a felek között és én vagyok az, aki mindegyikben benne van. Komoly barátságaim nincsenek az osztályban, csak az évfolyamon, de nekem ez így is jó.
Van egy pár kattant gyerek, velük senki nagyon nem barátkozik, sajnos én sem, de próbálkoztam megismerni őket, de totál kattantak voltak:/
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!