Nagyon szépen szavalok verset, több versenyt is megnyertem már.8. -os vagyok, továbbtanulás előtt állok. Érdekelne, hogy milyen szakmákon keresztül lehetne ezt a tehetséget kibontakoztatni?
Nagyon szeretnék evvel foglalkozni,minden álmom!
Értelmes,hasznos válaszokat előre is köszönöm!
Nem akarom lerombolni az álmod, de magyarországon az efféle kultúrt nem fizetik meg, itt a szemét ami arat borátok közt, se éjjel se nappal Budapest.
Ismételten nem szeretnélek megbántani, de lehet hogy "kinövöd" majd és később érdektelen lesz számodra.
Én magamból kiindulva nagyon szerettem volna hangmérnök vagy egyéb hasonló szakmát tanulni ahol kamatoztathatom a zenész tehetségem(állítólag tényleg van).
Állapodj meg egy köztes dologban keress egy szakmát amit szívesen tanulnál vagy csak menj el egy sima gimibe az alatt kinövöd a serdülőkort és le tisztul előtted a kép.
Addig egy tipp: ugyebár a verseknek is van jogdíja de van aminek nincs (pl Radnóti Miklós versei tudtommal nemrégiben hunyt el az utolsó élő hozzátartozó és már nem tartozik a jogdíjas körökbe) Indíts youtubeon egy csatornát (ha tetszik az ötlet mindenképp küld el nekem mert imádom a verseket) oda tölts fel egy párat Ki mit Tube-ra is jelentkezhetsz akár.
emellett pedig még ott állhat karrier előtt pl szinkron színészként ha megfelelő orgánumod van.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek ment a zöld!:)
Humán tagozat! Az áll a legközelebb hozzám! Felis vettek már!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!