Tanárnő.50 db almamagot kért tőlem holnapra mért? Fontos kérdés nagyon nagy fontos?
Figyelt kérdés
#dbalmamag
2016. márc. 30. 20:51
1/7 anonim válasza:
Te meg kérjél tőle 30 hattyútollat. ha visszakérdez hogy minek akkor pont arra kell amire neki a mag, és pont onnan szerezzen ahonnan neked kéne.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ :D
2016. márc. 30. 21:00
4/7 anonim válasza:
Hogy egyél meg 5 almát, mert úgy nézel ki, ahogy.
5/7 A kérdező kommentje:
pontosabban ? hogy nézek esetleg a súlyomra akart kicsit rá világítani vagy mi ? 72 kiló vagyok és 178 cm magas akkor ?
2016. márc. 30. 22:06
7/7 A kérdező kommentje:
Hát már régi sztori.. Meg már másik suliba is járok.. csak annyi hogy szerettem okosabb lenni mindenkinél és mikor a tanár beszélt szerettem helyeselni... Meg ilyesmik. De pont akkor nem is én szólaltam meg hanem egyik osztálytársam és rajtam csattant az ostor xd el vittem az 50db almamagot és az mondta egyek meg egyet.. Hát oké.. Meg ettem egyet és rossz íze volt.. Valamit mondott rá és ennyi de meg maradt bennem hogy inkább nem pofázok fölöslegesen. És amúgy nagyon jó tanár nem haragban váltunk el.
2016. szept. 7. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!