Például mondta hogyha a szünet alatt nem mész misére,akkor
1-est kapsz...stb.Ez nekem nyilván nem tetszett,mert örülök hogy a SZÜNETBEN tudok pihenni 1 kicsit.Ez az egyik dolog.A másik meg az hogy ha én a szünet alatt nem megyek vasárnap misékre akkor igazolatlan órát fogok kapni.Ezt megteheti a tanár?Mert az oké,hogy pl nem megy be a gyerek mondjuk matekra,és igazolatlant kap,de úgy hogy a gyereknek szünet van,és nem megy egyszer se a szünetben templomba,és azért kap igazolatlant meg 1-est...Ezt megteheti?Mert valószínűleg megfogja....Mert ezek a misék alapból nem iskola időhöz tartoznak....Ehhez van joga?ha megteszi akkor reklamálhatok?
Nem teheti meg. Szünet van vagyis nincs iskola. Nem tehet ilyenkor semmit.
2016. márc. 26. 21:47
2/9 anonim válasza:
Nem vagy köteles misére járni, nem kényszeríthetnek rád semmilyen vallást. :D
2016. márc. 26. 21:47
3/9 anonim válasza:
Sosem találkoztam még annyira sötét emberrel, mint amilyen te vagy...
2016. márc. 26. 21:48
4/9 anonim válasza:
Igen reklamálhatsz, de még az előtt is, hogy megteszi. Nincs hozzá joga. Ha nem iskola
időben van a mise, hanem szünetben, akkor mégis hova írja az igazolatlant? Sehova...És milyen okkal írná be egy 1-est? Nem írhatja be csak úgy.
2016. márc. 26. 21:49
5/9 A kérdező kommentje:
Kedves első,és második válaszoló:
Köszi a gyors választ!:D
Kedves harmadik:
Elhiszed hogy nem érdekel?
2016. márc. 26. 21:49
6/9 anonim válasza:
Minden erőmmel elhiszem, hogy nem érdekel. Engem sem érdekel sok minden, elhiheted.
2016. márc. 26. 21:53
7/9 anonim válasza:
Nem vagy köteles a hivatalosan kiadott szünetbe bemenni akárhova, mert a tanár azt mondja.
2016. márc. 26. 21:56
8/9 anonim válasza:
szerintem menj át az erkölcstanra, de ne balhézz.
ezekből nem lehet megbukni szerintem ...
Én 2 évig jártam nem kötelező hittanra, első sor, mindig rakat cukrot kaptam.
De kötelező volt az 1. áldozás, inkább nem jártam. Onnantól ordibált a pap velem.
2016. márc. 26. 22:06
9/9 anonim válasza:
Mivel a Hittanórához hozzátartozik a vallásod ismerete mellett a vallásod gyakorlása is, ezért érdemes eljárni misére. Főleg a keresztények legnagyobb ünnepén, Húsvétkor. Vasárnaponként egyébként se jársz? Ez kb. olyan, mintha egy szakács megtanulja a recepteket, de sose főz. Amúgy azt nem tudom, hogyan ellenőrzi a tanár, hogy ott voltál vagy sem... az meg megint más kérdés, hogy a mit mondasz, hazudsz a tanárnak erről... ezek megint a te lelkiismeretedtől függenek. Szerintem joga van egyest adnia... Ez tényleg olyan dolog, hogy a szakács az elméletet iskolában megtanulja, a konyhában, étteremben meg gyakorlati jegyet kap. A hittannál a templomban van a lelki gyakorlat, tehát adhat egyest. Az étterem se a suliban van és szombaton, vasárnap is menni kell, mert akkor van a legtöbb vendég és ott is igazolatlant kapsz, ha nem vagy ott... pincértanulóknál ugyan így van... stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!