Nagyon rosszban vagyok az osztálytársaimmal! Hogyan tudnék változtatni?
Alapból introvertált vagyok, könnyen zavarba jövök, nehezen barátkozok. Ki kellett hagynom a verébtábort, így alapból hátránnyal indultam.
Pár emberrel jóban vagyok, de inkább csak koleszosokkal, ők egy külön klik, szóval csomó dologból kimaradok. Sokan közülük meg kétszínűek, mást mondanak nekem amikor jobban megnyílok nekik és beszélek erről (mondván hogy őket nem érdekli a népszerűség...mikor ők is ugyanúgy hajszolják azt), és máshogy viselkednek.
Mindig is különc voltam, aki elmerült egy könyvben a sarokban, nyolcadikban mégis az egész osztállyal jóban voltam. Persze, ahhoz is kellett idő, de ezek után nagyon furcsa. Hiányzik a régi osztályom :/
Hiába van még csak március, alig van 40-50 nap vissza. Most se beszélek a többséggel, nyáron valószínüleg mégjobban elfelejtenek. Ez a tipikus "ja, meg ő is az osztálytársam..." lesz majd szeptemberben :/
Mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!