Akik homofobok, azok ne olvassak tovabb . Hogy illeszkedjek be a középiskolába?
Szia! Szerintem ez majd alakul magától, én mindig is egy "arany középút"-ban hittem, tehát azt tanácsolom, hogy az elején amíg ki nem derül kiben bízhatsz, inkább ne reklámozd a szexuális beállítottságodat, főleg, hogy nem is igazán tartozik az másra mint saját magadra és a parteredre, illeve a közeli ismerősökre. Ez persze nem azt jelenti, hogy van benne bármi titkolnivaló, vagy szégyellnivaló. Egyszerűen csak magánügy. Ez persze az én véleményem! Ha te úgy érzed szívesen felvállalnád mindenki előtt akkor meg az úgy lesz jó. De azért vigyázz, sérülések elkerülése végett...A gimiben még éretlenek az emberek és a saját lelki bizonytalanságukat kompenzálják a srácok,csajok azzal, hogy azokat szivatják akik nem átlagosak. Úgy gondolom, hogy érezni fogod ki az akivel szívesen megosztanád ezt az infót. Amúgy meg személy szerint nem vagyok a nagy beilleszkedés híve, a gimiben egy két jó barátom volt, de sosem voltunk a figyelem középpontjában, illetve nem sokat adtunk a nagy többség véleményére...Szerintem fontos, hogy önmagad maradj, találd meg azt a pár embert akik szimpatikusak, ne görcsölj rá a beilleszkedésre feltétlenül! Amúgy meg ha valaki beszól csak annyit mondj magabiztosan hogy téged nem érdekelnek a társadalmi elvárások és el van intézve! :D sok sikert!
19/L
de bírom ezeket a véleményeket, és közben tuti h nem veszi észre a saját ellentmondásait se ...
"reklámozd a szexuális beállítottságodat"
--- ugyan mióta szexuális beállítottság a homo vagy heteró személyiség? komolyan nem értem, miért egyszerűsíti ezt le mindenki holmi hálószobatitokra, miközben az ember egyik legmeghatározóbb jegye.
ezek után ez már felesleges is: "főleg, hogy nem is igazán tartozik az másra mint saját magadra és a parteredre, illeve a közeli ismerősökre""
--- ilyenkor szoktak kérdezni h tényleg, és a heteróság az tartozik bárkire? hát az is hálószobatitok akkor, nem?
." Ez persze nem azt jelenti, hogy van benne bármi titkolnivaló, vagy szégyellnivaló. "
---- pedig pontosan ezt magyarázod bele szegénybe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!