Szerintetek elfogadja majd a reklamációmat a matektanár?
Az a helyzet, hogy eddig csak ötösöm volt matekból talán volt egy négyes alám kombinatorikából idén, mert azt nagyon utálom. Szerdán kikaptunk egy dolgozatot, ami négyes lett, ott nem számoltam össze a pontokat, de most nézem itthon, és nincs beleszámítva egy 10 pontos feladat.. Amivel ötös lett volna..
Mozanaplóba már bekerült a jegy, sőt 2 matekórám is volt azóta.. szerintetek el fogja fogadni? A tanárom is tudja, hogy rendesen készülök, meg minden, hiszen ezzel akarok tovább menni. Félek, hogy azt hiszi belejavítottam, pedig a pontokat ő írta oda pirossal, bár ez a része egy csücsökben van.(Gondolom elkerülte a figyelmét)
Na, kicsit félreírtam szerintem.
Tehát a részpontszámok feladatonként rajta vannak, csak az egyik feladatot elfelejtette beszámítani, így 10 ponttal kevesebb jött össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!