Egy osztálytársam észrevette a vágásokat a kezemen, most szerintetek mit gondol?
Ma tesin megszólított, és megkérdezte, hogy mi történt a kezemmel. Én egy picit leblokkoltam, nem igazán tudtam mit mondani erre, és nem akartam bevallani sem, mivel többen is voltak a közelben. Bár szerintem gondolta ő hogy mi a helyzet :/
Egyébként nem mostaniak a sebek, ha azok lennének, hosszúujjúban lettem volna. De mivel most már csak egy picit látszódnak, úgy gondoltam, feltűnőbb lenne a hosszúujjú, a vágásokat tuti nem látják meg. Hát...tévedtem xD
Kicsit attól félek hogy megbélyegezne, elkönyvelne mindennek. Ráadásul lány, szóval még cikibb az egész :/
Még mielőtt valaki elkezdi írni hogy biztos csak figyelemfelkeltésből vagdosom magam, az zárja be a böngészőjét. Nem szeretnék ilyen válaszokat.
Bocs ha hosszú lett ):
Ha régiek, akkor már biztos ne mvagdosod magad, ugye? Mert ha igen ,azonnal hagyd abba!
Amúgy ha nem mersz beszélni vele:
A karkötőim lekarcoltak, Elestem a kavicsokon, és megvágták a kezem (vannak olyan kövek, nekem a térdemet b*szták fel úgy, hogy másfél éves a heg, de még mindig felszakadhat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!