Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Valahogy lehet még javítani...

Ginny1 kérdése:

Valahogy lehet még javítani az osztályközösségen?

Figyelt kérdés
Hát igazából: nagyon sok a hülye liba aki 12 éves létére sminkeli magát meg push-up-ot hord, ezek az ofő kis kedvencei. A fiúk persze csak ezeket a libákat veszik észre, a jó fej lányokat soha. Én és az ötfős társaságom, mi régen vagyok jóban voltunk a fiúkkal, egy csomót beszélgettünk meg minden, de most kb fél éve nem beszéltem egyikkel sem. Nem kezdeményeztek, mi meg hát igen, csak akkor jönnek a libák. És akkor ott vannak a gazdag idióta fiúk akik csak dicsekedni tudnak hogy milyen 300 000 forintos Xboxot kaptak. Nem igazán tudom mivel tudnák valamit csinálni...

2016. febr. 12. 20:59
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
12 évesen nem kell figyelni az osztályra!neked csak azért kell bemenned iskolába hogy tanulj!persze fontos hogy ne basztassanak meg h a társaság,hidd el messze nem olyan fontos mint a tanulás.ugyan ez volt velem , a megye legjobb gimibe jutottam be!de a tanárok és a oszt társaim is gec i k voltak és így hát iskolát váltottam.sokkal rosszabb hírnevűbe mentem és hát a név sokat számít a papíron.nem a te dolgod az osztály "megjavítása".nekem pl jobban bejött hogy "álarcot viseltem"és csak megfigyeltem!hidd el ha nem veszted el magad és nem fásulsz bele akkor olyan világnézetre teszel szert ami messze a legjobb és leg reálisabb.persze mindenki másképp éli meg ,ez az én véleményem!
2016. febr. 12. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!