Igaz szerintetek hogy a padtársak akik régebb óta ülnek együtt azok erősen kötődnek egymáshoz?
Általánosban felsőben 2 évig volt padtársam egy osztálytársam,de nem alakult ki közöttünk semmi pozitívum,igaz,negatívum sem.Még csak nem is beszélgettünk.Lehet,ennek oka az volt,hogy ,,nem akart vegyülni velem",mert ő egy jól tanuló,gondoskodó szülők gyermeke volt,én pedig felelőtlen,sz@r szülők gyermeke,ez meg is látszott a tanulmányi eredményemen,mert még egy tornacipőm sem volt,se vonalzóm,semmi.
Így aztán levelezőn végeztem a középiskolát,ott már nem voltam ágrólszakadt,mert a keresetemből tudtam dolgokat venni,elég jó tanuló voltam,s a padtársammal baráti viszony alakult ki.
Egyébként én úgy gondolom,hogy szimpátia alapján működik,mert több olyan padpáros volt alsóban és felsőben is az osztályunkban,akik egyáltalán nem lettek baráti viszonyba,pedig nem volt köztük sem tudásban,sem anyagiakban eltérés.
8/7
Én már elég régen jártam középiskolába,4 évig végig egy padban ültünk.Nagyjából egyforma tanulók voltunk, de sokat segítettünk egymásnak, ha szükség volt rá.Aztán az érettségi után elsodródtunk egymástól, de a kapcsolat a mai napig megmaradt.Telefonálunk, levelezünk, tudunk egymásról mindent.Azt hiszem ezt nevezik igazi barátságnak.Lehet, hogy meglepő, de ennek már 40 éve.Hozzáteszem,110,-km-re lakunk egymástól!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!