Valaki segítene nekem egy kicsit?
Figyelt kérdés
Hát nem is tudom , hogy hogyan kezdjem van egy iskola ahova járok meg minden és ott körülbelül egy-két ember azon problémázik , hogy én milyen fajta ruhákba járok meg minden meg , hogy úristen milyen fajta zenéket hallgat ez a gyerek ezért verjük már meg meg mit tudjam én meg múltkor amikor elővettem egy könyvet , hogy azért egy kicsit lefoglaljam magamat meg , hogy olvasok is azért valamit még a suliba és nem csak persze a tanulással törődni meg minden és akkor mintha egy két osztály társam meg azon roblémázott volna , hogy úristen ez a gyerek már megint , hogy olvas verjük már meg meg mit tudjam én vagy veressük meg ezért meg azért érted és körülbelül ő meg olyan fajta zenéket hallgathat amiket akar meg minden jó én meg azért valahol már tudom , hogy nekem meg már nem igazán kéne ilyen meg olyan fajta zenéket hallgatni mert valahol részben már az embert hülyíti meg butítja de akkor azért nekem meg akadnak olyan fajta zenék amik tényleg tetszenek meg szeretem de ő meg még akkor is mintha azokért akarna meg veretni szóval ... ez akkor most mégis micsoda mi akar lenni .. ?2016. febr. 3. 15:46
1/4 anonim válasza:
Hát erre nem tudom mit mondjak. Szerintem beszéld meg velük a dolgot. Nem lehet az, hogy esetleg elkövettél ellenük valamit?
2/4 anonim válasza:
Ezek hülyék. Meg is vertek, vagy csak pofáznak róla? Amúgy milyenek, mennyire félsz tőlük? Egyébként meg olyan ruhában jársz és olyan zenét hallgatsz, amit akarsz.
4/4 A kérdező kommentje:
20
2016. febr. 4. 07:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!