Van joga az iskolának semmit sem tennie?
Hogy joga van e azt nem tudom, de ha állami iskola akkor tudsz hivatalos panaszt tenni.
De ez egy hosszú procedúra. Próbálj meg egyedül fölkészülni más tankönyvekből és magántanárhoz irni.
Bocs,de te melyik országban élsz? Manapság tanárt leakasztani olyan,mintha fehér hollóra vadásznál a házatok pincéjében.
Ha nem tetszik a rendszer,akkor írj :Klebelsberg Intézményfenntartó Központ
1051 Budapest, Nádor utca 32.
Telefonszám: +36-1-795-1170; +36-1-795-8017
Fax: +36-1-795-0744
E-mail: ugyfelszolgalat@klik.gov.hu
De aztán ne sírj,ha kirúgnak!
Ugye ez azért érdekel annyira mert 5-ös tanuló vagy, tudsz már minden eddig vett dolgot és tovább szeretnél haladni.
Vagy csak vigasztalod magad, hogy ha beülsz pár plusz matekórára akkor akkor jobban fog sikerülni az érettségid.
szerintem nézd meg, mennyi a ponthatár ahova jelentkezni akarsz.
Valószínű így is simán felvesznek, a plusz szabadidődben meg sportolj, gondolj a későbbi egészségedre.
Rémisztő, milyen fogyatékos emberek válaszolnak itt.
Az érintettek szülei próbálkozhatnának iskola vezetőségénél pl., de ez alapján, amit leírtál, nem sok reményt fűznék ehhez. Készülj fel önállóan/külön tanárral, érettségi miatt meg ne aggódj, nincsenek vészes ponthatárok (persze attól függ, mennyire van konkrét elképzelésed).
Az utolsó válaszoló vagyok.
Mindenekelőtt is jobbulást a tanárnődnek!Tudom milyen, ha helyettesek vannak, nálunk is volt ilyen. Szerintem diszkréten érdeklődjetek az igazgatónál/ig.helyettesnél, hogy mikor kaptok új tanárt. De ezt nem úgy értem, hogy egy csoport diákkal vonulj le az irodába és fennhangon követeljetek egy tanárt, hanem ha tanít benneteket az igazgató/ig.helyettes akkor óra előtt/után érdeklődjetek nála. Ha nem kaptok konkrét választ, akkor kérd meg a szüleidet, hogy beszéljenek az igazgatóval, vagy keresséteg meg a Szülői Munkaközösség vezetőjét és akkor a szülők csoportosan tehetnek panaszt, így talán többet elérhetnek.
Remélem sikerrel jártok/járnak/jársz! Kitartás!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!