Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ti mit gondoltok arról, hogy...

Ti mit gondoltok arról, hogy karácsonyi ajándékot kaptam az egyik tanáromtól?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék részleteket elárulni, csak annyit, amennyi szerintem feltétlenül szükséges. Középiskolás lány vagyok. Egy férfitanárról van szó, aki egyébként nem egy kedves típus, sőt néha kifejezetten fölényes és lekezelő, de a stílusát leszámítva szakmailag nem lehet megkérdőjelezni. Nem tudom, mást is ajándékozott-e már meg, de biztosan ritka, hogy ilyet csinál. Az osztályban jobbnak láttam nem dicsekedni a dologgal. Örültem az ajándéknak, de a dolgot azóta sem tudom hova tenni. Aki tud róla és a tanár urat is ismerni, mind nagyon furcsának találja. Ti mit gondoltok erről?

2016. jan. 30. 20:03
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nyilvánvalóan nem rikító csomagolópapírban meg díszszalaggal a tetején. Mellesleg olyan 800-900-an vagyunk a suliban, szerintem nem nehéz elveszni a sok ember között a nyüzsiben. Egyébként nem akkora titok, csak tudom, hogy egyeseknek nem tetszene a dolog sem a diákok, sem a tanárok közül.
2016. jan. 30. 21:01
 12/18 anonim ***** válasza:
Azért nem tetszene a diákok és tanárok többségének, mert nincs rendben. Nem etikus egy tanártól ez.
2016. jan. 30. 21:06
 13/18 anonim ***** válasza:
Mivel nem árultad el, hogy mit adott, így nem lehet tudni, hogy gáz-e.
2016. jan. 30. 21:08
 14/18 anonim ***** válasza:
Attól függ, mit kaptál. De alapvetően nem helyes dolog, egyfajta kivételezés, ráadásul túlmegy a "munkakapcsolaton", főleg, hogy tanár-diák viszonyról van szó.
2016. jan. 30. 21:15
 15/18 anonim ***** válasza:
Áruld már el mit kaptál, kíváncsi vagyok. :D
2016. jan. 30. 23:22
 16/18 anonim ***** válasza:
Lehet ő kapta valakitől és nem tetszett neki az ajándék, vagy már volt neki olyan, és le akarta passzolni valakinek...
2016. jan. 30. 23:34
 17/18 anonim ***** válasza:
Le akar veled feküdni
2016. febr. 1. 15:08
 18/18 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is egyből az jutott eszembe, hogy tetszel neki.
2016. febr. 4. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!