Miért kedveskedett?
Figyelt kérdés
Lehet én látom rosszul a dolgot, de...
Röviden: 2 hete kezdődött egy tanfolyam. Mosolygós, közvetlen volt a tanfolyamtársam, többször is beszélgettem vele (én mentem oda hozzá), többször mentünk együtt haza egy darabig. Volt mikor ő jött oda hozzám sulin kívül és kérte el az elérhetőségemet, mert hogy szimpi vagyok neki, meg tartsunk össze, stb...
Ma írtam neki, mert valamit nem értettem. Párszor ő is kérdezett, amit én írtam, arra nem reagált sokat. És most nemrég azzal zárta hogy legyen szép napom, és majd alakul a tanulás. Nem írtam neki mindig azonnal, és próbáltam keveset is. Hogy ne legyek tolakodó, nem is arról van szó, hogy barátkozzunk, de nekem úgy tűnt ahogyan az életben beszélt velem. Vagy én értettem félre valamit?
2016. jan. 18. 11:29
2/3 anonim válasza:
Nyilván azért kedves mert bejössz neki és így akar kapcsolatot kialakítani veled.
3/3 A kérdező kommentje:
Mind a ketten nők vagyunk. Lekoptatott egy szép napottal.
2016. jan. 18. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!