13 éves vagyok és kiközösítenek a barátaim mert nincs iphone-om. Mit tegyek?
Ez akkora szar kamu... most komolyan, a fogyatékosokat mindig verik, de régen legalább elismerték, hogy azért lettek pont ők a kiközösítettek, mert testileg és lelkileg egyaránt satnya, életképtelen kis görcsök. Most pedig divat lett a pénzt okolni, "azért vernek, mert nincs iphoneom, meg nike cipőm, meg gucci táskám" persze, ez Magyarországon, a kilencmillió gazdag országában tök hihető.
Főleg a sulikban nem az megy, hogy van 1-2 gazdag gyerek, akit a csóró suttyók irigységből csesztetnek, dehogy, pont fordítva... hát persze, én hiszek neked.
Köszönjük bejelentésedet. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
Kamuszagot hoz a szél
Ez tuti, hogy kamu kérdés...
De egyébként meg anyádnak nem tudsz szólni?
Ilyen nincs/nem létezik. -> Kamu kérdés
Pont.
Én hetedikes vagyok, negyedikben engem is vertek, de mivel a tanárok kedvence volt az, ezért nem hittek nekem.
Később elmentem másik iskolába, ahol jól el is voltam (sajnos már hatosztályosba irattak a szüleim), szereztem néhány jó barátot. A visszaütést nem ajánlom, mert akkor biztosan ők fognak szólni, vagy mégjobban kiközösítenek. Hogyha van az iskoládban A, B, C osztály, talán megoldás lehet, ha átmész másik osztályba, de hogyha vannak normálisabbak is jelenlegi osztályodban, akkor barátkozz velük, és védjétek meg egymást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!