Melyik diák jár jobban?
Az a diák jar jobban aki becsületesen tanul es nem aut nézi hogy (én) ersd te....vagy a masik,fel a jobb???
Ez nem verseny.
Ha jól értem, a második nem tudja alkalmazni, nem tudja feltalálni magát, egy dolgozatnál sem ér semmit, ha nem konkrét anyagokat/tételeket kell leírnia. Ha feletnél a tanár visszakérdez nem tud válaszolni...
Az első talán jobb, ha 10 év múlva is tudja alkalmazni azt a keveset, de másodiknak fél év múlva kb semmi nem marad a "tudás"ából.
Köszönöm a lepontozást, de nem így értettem.
Én soha nem tanultam úgy igazán (általánosban csak, akkor még volt szorgalmam), mindig alapműveltségre támaszkodtam és támaszkodom, mégis eredményes vagyok. Órai figyelem sokat számít.
Ami érdekel, abból meg olvasok más könyveket (pl. biológia, történelem).
Gimnáziumban kevéssé, viszont általánosban találkoztam jó párszor olyannal, hogy elmondta az anyagot, amikor a tanár rákérdezett a legegyszerűbb dologra, nem tudta megválaszolni. Az ilyen tudás nem ér semmit =0.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!