Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Melyik diák jár jobban?

Melyik diák jár jobban?

Figyelt kérdés
Aki keveset tud, de azt amit tud, legalább érti; vagy aki okos, de csak a szöveget magolja be, és nem érti?

2016. jan. 14. 17:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
A második jellemzése elég ellentmondásos.
2016. jan. 14. 17:12
 2/12 A kérdező kommentje:
Úgy értem, ha megtanul valamit, akkor saját szavaival nem tudja elmondani, hanem csak elvárások szerint él.
2016. jan. 14. 17:15
 3/12 anonim ***** válasza:

Az a diák jar jobban aki becsületesen tanul es nem aut nézi hogy (én) ersd te....vagy a masik,fel a jobb???

Ez nem verseny.

2016. jan. 14. 17:25
 4/12 anonim ***** válasza:

Ha jól értem, a második nem tudja alkalmazni, nem tudja feltalálni magát, egy dolgozatnál sem ér semmit, ha nem konkrét anyagokat/tételeket kell leírnia. Ha feletnél a tanár visszakérdez nem tud válaszolni...

Az első talán jobb, ha 10 év múlva is tudja alkalmazni azt a keveset, de másodiknak fél év múlva kb semmi nem marad a "tudás"ából.

2016. jan. 14. 17:26
 5/12 anonim ***** válasza:
44%
Most azt próbálod bizonygatni, hogy te jobb vagy? :DDD
2016. jan. 14. 17:27
 6/12 anonim ***** válasza:
Az iskolában szerintem a 2. Általában feleléskor is csak arra kérdeznek rá a tanárok, ami le van irva a füzetbe, ergo amit a stréberek is bemagoltak, szóval úgy is 5-öst kapnak, de ha más pl. nem tudja elmondani az egész anyagot, csak egy részletet tud belőle, de azt érti is, azzal még nem ér semmit, attól még rossz jegyet kap. Az iskola után pedig még a tizedét se használja egy átlag ember annak, amit az iskolában megtanult.
2016. jan. 14. 17:35
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó.
2016. jan. 14. 17:37
 8/12 anonim ***** válasza:

Köszönöm a lepontozást, de nem így értettem.

Én soha nem tanultam úgy igazán (általánosban csak, akkor még volt szorgalmam), mindig alapműveltségre támaszkodtam és támaszkodom, mégis eredményes vagyok. Órai figyelem sokat számít.

Ami érdekel, abból meg olvasok más könyveket (pl. biológia, történelem).

Gimnáziumban kevéssé, viszont általánosban találkoztam jó párszor olyannal, hogy elmondta az anyagot, amikor a tanár rákérdezett a legegyszerűbb dologra, nem tudta megválaszolni. Az ilyen tudás nem ér semmit =0.

2016. jan. 14. 17:43
 9/12 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztalak le. Köszönöm a válaszokat.
2016. jan. 14. 17:45
 10/12 anonim ***** válasza:
36%
Az jár a legjobban aki kipuskázza a fenébe és hasznos dolgot csinál a szabadidejében.
2016. jan. 14. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!