Van egy fiú az iskolába aki mindig zavarja az órát és mindig verekedni akar. Mit tudnék tenni ellene ha én nem akarok verekedni vele és nem szeretném ha megtudná hogy én intéztem el hogy kirúgják vagy valami? Többi lent
2 éve járok vele egy osztályba és a 2 év alatt egyszer sem volt egy nyugodt napom se csak amikor nem volt iskolába. Többen is vagyunk akiket mindig bánt meg ugráltat. Mondjuk engem csak ütni szokott én meg vissza lökök neki de akkor még jobban elkezdi csinálni. Amikor meg azt mondom hogy én nem akarok verekedni vele akkor meg azt mondja hogy kislány vagyok.
Pedig én nem félek tőle csak nem szeretem az erőszakot meg már megjött az eszem és mindig probálom kerülni a balhés helyzeteket. De ő ezt nem érti meg. És ha azt mondom neki hogy nem verekedni kéne iskolaba járni még neki áll feljebb. De másik iskolába nemtudok átmenni mert túlkoros vagyok. És a környéken nincs másik ilyen iskola. Csak Debrecenbe de az messze lenne neke.
Ilyenkor kinek tudnék szólni hogy legyen is valami eredménye mert az igazgató és a tanárok semmit nem tesznek mert már ismerik a fiút és ugyvannak vele még ez az 1 év belefér.
De én már nem bírom és az osztálytársaim sem.
De most hol kéne ezt jeleznem úgy hogy én is névtelen maradjak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!