Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek azok az osztályok...

Szerintetek azok az osztályok jobbak, ahol több a lány, vagy ahol a fiúk vannak többségben?

Figyelt kérdés
2015. dec. 5. 18:31
1 2
 11/13 anonim válasza:
Fiús osztályból mentem gimibe, lányos osztályba. Régen, általánosban 21 fiú és 8 lány volt az osztályban. Most van 26 lány, és öt fiú. Nem mondom hogy rossz, mert nem az,csak furcsa, szokatlan. De a fiús jobban tetszett.
2015. dec. 12. 14:13
 12/13 anonim válasza:

Én olyan középiskolába jártam 4 évig ahol az iskola kb 95%-a lány volt, és nem szerettem.Osztályközösség/összetartás/csapatszellem a nullát közelíti, szóval úgy gondolom, hogy NEM JÓ ha sok a lány egy helyen, össze van zárva.

Előttem már leírták: féltékenykednek/kibeszélik a másikat a háta mögött/nem összetartóak/furkálják egymást, stb.Ez szerintem olyan tipikus csaj dolog, voltak akik első évben kb örök barátságot fogadtak egymásnak,de kb fél év múlva már esküdt ellenségek voltak.

Sokan irigyeltek amúgy, hogy wáh de milyen jó nekem, (az első évben én is örültem magamnak) , aztán rájöttem hogy nem is olyan jó buli ez, , mert nem szövődtek barátságok(nem is hiszek a fiú-lány barátságban), és elég magányosnak éreztem magam úgy általánosságban, de azért "csajozgattam" szerelem is volt meg minden, de úgy összesítve, szerintem igazán jóban lenni hosszú távon csak srácok tudnak, és hogyha most kellene középiskolát választanom akkor olyat választanék ahol minimum fele-fele arányban vannak lányok és fiúk.

2015. dec. 12. 21:03
 13/13 anonim válasza:
Lányok vannak
2016. jan. 14. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!