Magyarországon miért nincsenek EGYSZEMÉLYES padok az iskolákban mint ázsiában?
Hogy ne ******zzanak óra alatt mert a másik nem tud odafigyelni. Miért kellenek 2 es meg összetolt 4 es padok? A tanárok meg szenvednek hogy fegyelmezzék a szó***ógépeket. Logikátlan a magyar termek berendezése. 1 személyes padoknál csak hangosan tudnának beszélni ha távol vannak egymástól (alapból távol vannak) és az feltűnő lenne. Meg aki messze van ahhoz kevésbé szólsz hozzá és csönd lesz az órán.
Amerikában és Norvégiában is vannak egyszemélyes padok.
Szerintem a kétszemélyes padok jobbak. Nemcsak minálunk vannak ilyenek; Romániában is vannak. Lehet, hogy nem tartod jónak, hogy folyton csevegnek az óra alatt meg ilyenek, de jobb együtt lenni, mint külön. Például, amikor a tanár diktál, a diákok a füzetükbe jegyzetelnek. Valamelyikük nem érti, megkéri a padtársát, hogy mutassa meg a füzetét, hogy mit is mondott a tanár.
Úgyhogy örülök, hogy a kétszemélyes padokat koptattam :)
10 éve jártam ki az általánost, szóval feljelenteni már nem fogom.
Egyébként gyakran tanároktól függ az, hogy a diákok csendben vannak-e. Akinek megvan a tekintélye, az előtt a hármas padban is meglehet hallani a pisszenést, akit viszont letojnak a kölykök, annak az óráján egyszemélyesben is ricsaj van.
Számomra anno inkább a személyes terem miatt lett volna fontos egyedül ülni, sosem szerettem ha piszkálják a dolgaimat és az osztálytársaimat is utáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!