Miért érzem úgy, hogy az osztályom nem kedvel?
jó tanuló vagyok irodalmon és nyelvtanon kívül csak 4-es és 5-ös átlagaim vannak. Szívesen segítek nekik, ha nem értenek valamit főleg matematikában, de úgy érzem csak erre vagyok jó. Nem kérdezik meg, hogy elmennéke velük koncertre )pl: Road,amit én is szeretek), nem hívnak úgy meg iskolán kívül sehová se. Ha próbálok valahová elmenni és megkérdezem, hogy eljön-e /eljönnek-e velem abból se lesz semmi. Főleg a fiúknál érzem ezt, hogy nem nagyon fogadtak be. Majdnem minden lánnyal kijönnek én vagyok ilyen nyomorult, hogy csak a kihasználásra vagyok jó?
Ha jobb jegyet szereznek mint én akkor meg "villognak". Múltkor rám szólt az egyik lány, hogy mosolyogjak így hogy fogok bepasizni? (tesin) JA mondom fáj a fejem biztos itt röhögcsélek majd. Meg a lányok olyan lány dolgokról tudnak a fiúk előtt beszélni pl szex, piálás vagy, hogy meg van-e nekik. Bennem van a hiba, hogy én ezt inkább nem teregetem ki?
Hát ugyan én még csak 14 vagyok de én sem szoktam az ilyesmiket kiteregetni és engem sem annyira fogadnak be.. Sajnos tanácsot mást nem tudok adni.
14/l
1 alap vető kérdésem van...és ne sértödj meg ..csúnya vagy vagy átlagos vagy szép?
ha meg átlagos vagy vagy szép akkor a másik kérdésem h monogán vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!