Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Angyalkázás, mit vegyek neki? SOS

Angyalkázás, mit vegyek neki? SOS

Figyelt kérdés
Tegnap huztunk nevet es en egy fiut huztam mellesleg az osztaly "nagymenojet" es hat nekem bejon, de a lenyeg hogy otletek kellenek hogy mit vegyek neki. Valami olyat aminek orul, fiuk ti minek orulnetek? 12 evesen

2015. nov. 28. 15:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Angyalkázás. xD Én meg azt hittem a hóba való angyal "rajzolás". :D

Na de most pontosan mi az az angyalkázás?

A mikulás csomagra gondolsz, vagy karácsonyi ajándékra?

Ha mikulás akkor édesség.

Ha karácsonyi.. hát olyan nálunk nem volt. Függ attól, hogy milyen keretben (összeg) állapodtatok meg, és mik a szokások.

2015. nov. 28. 15:25
 2/5 A kérdező kommentje:
1000ft alatt de engem nem erdekel mindig felette van ugyis
2015. nov. 28. 15:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Ja es szeret kezizni
2015. nov. 28. 15:39
 4/5 anonim válasza:
Ilyenkor a Tescoban egy csomó előre összeállított packot árulnak. Szerintem vegyél neki egy parfüm-dezodor kombót, vagy valami ilyesmit. Ha túlhalad a kereten, inkább vegyél neki egy bögrét, egy mini labdát, meg egy csokit.
2015. nov. 28. 18:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszi, meg valami otlete van valakinek?
2015. nov. 28. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!