Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Az egyik osztálytársam pénzel...

Az egyik osztálytársam pénzel zsarol, a többi meg agyon akar verni mit tegyek?

Figyelt kérdés
És kérlek ne gyertek avval hogy szóljak a tanárnak apámnak anyámnak mert akkor sem állnak le..

2015. nov. 24. 21:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
33%

Nehogymár még neki kelljen változtatnia... ilyennel már rendőrséghez is lehet fordulni. Ha megvernek+elveszik a pénzedet is, felfüggesztettet kapnak, onnantól kezdve még egy hasonló és viszik őket.

[link]

Ezt a cikket olvasd el. Az illetőket személyesen is ismerem, tényleg így volt az egész történet. Szóval ha nincs más, irány a rendőrség.

2015. nov. 25. 06:58
 12/15 anonim ***** válasza:
62%

1. Lecsapod a gyereket.

2. Ha van pàr ilyen,, kisdarab ismid" akkor suli elôtt és baràtilag elbeszélgetni vele,személyijét elkérik és ha ràd néz este egy baràti csalàdi làtogatàsra mentek,csak,hogy érezze a törôdést,megjelenik par 190 cm 110-130 kg-os,, vékony gyerek".

Reggel kell es befosatni a kis férget,nekem van egy ilyen kilakoltató brigàdom,tudom mirôl beszélek

2015. nov. 25. 12:31
 13/15 anonim ***** válasza:
VÁLTS ISKOLÁT! Az is lehet hogy más helyen még barátokat is szerethetsz majd, ne hagyd hogy elcsesszék a diákéveidet! Most komolyan miért maradnál?
2015. dec. 8. 14:39
 14/15 anonim válasza:
46%

1.

Vagy a már említett ,,belevered a földbe" megoldást választod(ez általánosban nekem is bejött, ha rám akartak szállni, akkor megverekedtem valamelyikkel, és onnantól fogva mindenki tudja, hol a helye)

2.

Szülők

Ez szerintem egy hülyeség, mert attól még mindig fekete bárány maradsz, csak nem mernek szopatni

3.

Iskolaváltás

Ez egy békés rendezési út, de ha félsz kiállni magadért, akkor lehet, hogy ott is rád fog egy-két gyerek szállni, mert új gyerek vagy, és kóstolgatnak.

Következtetés:

Ki kell allnid magadért, ne várd, hogy mások oldják meg a te bajaidat! Én az utolsó lehetőséget választanám, figyelembe véve azt is, hogy az új suliban valószínűleg elölről kezdhetdz mindent, ami jelen esetben jó.

2015. dec. 8. 21:22
 15/15 anonim válasza:
Keress egy önvédelmi, vagy harcművész csoportot. Szinte mindegyik fajtánál megtanulhatsz olyan technikákat, ahol nagy erő nélkül is el tudod hárítani az ütéseket, szorításokat tudsz alkalmazni stb... Így anélkül is meg tudod majd magad védeni, hogy verekedned kelljen (csak néhány védekezés meg egy-két fájdalmat okozó fogás) Az önbizalmad is nagyobb lesz tőle és ezt már meg is fogják érezni rajtad. Ha úgy kiállsz majd magadért, lehet egyáltalán nem is mernek neked menni. A tanfolyamon meg a mesteredtől tudsz tanácsot kérni a konkrét esetre.
2015. dec. 19. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!