Utál a tanár edzésen?
Az iskolánkban tartanak valamilyen edzést. És barátnőm is jár oda és gondoltam, én is elmegyek, mert úgy se sportolok semmit, meg társaságban lennék. Szóval elmentem. Erre a tanár, aki velünk volt edzésen, velem alig foglalkozott, ráadásul a többiek, akik év eleje járnak, már tudnak ilyen dolgokat, amiket én nem tudok még megcsinálni, erre a tanár mondta nekem, hogy gyakoroljak egyedül az egyik sarokban, amig a többiek együtt gyakorolják azt, amit már tudnak. És ha odahivtam barátnőmet, hogy megnézné-e, jól csinálom ezt meg azt, a tanár egyből lecseszett, hogy ne beszélgessek a többiekkel. Ha viszont tőle kérdeztem volna valamit, úgy csinált, mintha nem hallaná, hogy beszélek hozzá, volt, hogy odamentem, meg is szólitottam, hogy Tanárnő, kérdezhetek valamit? És elkezdtem mondani, ő meg közbe a szemembe nézett, erre igy a mondandóm közepén odakiabált az egyik csajnak, hogy XY ezt rosszul csinálod és fogta magát és odament hozzá, engem meg otthagyott. És ezt még vagy 2x eljátszotta, mikor úgy döntöttem, hogy hiába kérdeznék attól a nőtől bármit is, akkor se figyelne rám.
Miért viselkedett igy velem? Az a baja, hogy én csak most kezdtem el járni és le vagyok maradva egy kicsit? Szerintetek ne menjek többet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!