Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A tanárok miket csinálnak éjjel?

A tanárok miket csinálnak éjjel?

Figyelt kérdés

2015. nov. 15. 01:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
40%
Bemásznak a tanítványaik ablakán és álmukban meghágják őket.
2015. nov. 15. 07:18
 12/24 anonim ***** válasza:
89%
Én éjfélig fenn szoktam lenni, addig vagy olvasok vagy készülök a másnapi órákra, hogy érdekes órát tartsak, és ne aludjanak be a diákok rajta. Előtte a párommal beszélgetek, zenét hallgatok vagy főzök másnapra, a családommal vagyok. egy tanár
2015. nov. 15. 08:55
 13/24 anonim ***** válasza:
42%
Voodoo átkokat szórnak a rosszgyerekekre.
2015. nov. 16. 10:47
 14/24 anonim ***** válasza:

Dolgozatokat javítanak, alszanak, szexelnek, kockulnak.

Legalábbis anyám ezeket szokta. :D

2015. nov. 16. 14:41
 15/24 anonim ***** válasza:
65%
Éjszaka iskolánként összegyűlnek a tanárok, az udvaron tűzet gyújtanak majd felváltva ógörögül és latinul kántálva körbejárják, miközben feláldoznak egy kecskét. Aztán leülnek és megvitatják ki kit feleltetett vagy melyik osztállyal íratott röpdogát, ez után pedig nekiállnak dolgozatot javítani. Ha befejezték, körbejárják az iskolát és teliszemetelik a termeket, eldugják az összes krétát és szivacsot, de előtte persze telefirkálják a táblákat. Ez után hajnal felé lemennek a pincébe, ahol egy nagy tartályban tartják a napközben a szellőzőkön át felszívott kétségbesést és kezdődő depressziót, amit jóízűen elfogyasztanak. Kisminkelik magukat, és kezdődhet a tanítás. :)
2015. nov. 17. 00:27
 16/24 anonim ***** válasza:
73%
Ilyen hülye kérdésekre válaszolnak lefekvés előtt, és utána alszanak. Mégis mit vártál??? Ha van párja,gondolom azért néha szexelnek is,de utána alszik. A tanár is úgy működik mint minden más normális ember, kell neki is az alvás!
2015. nov. 17. 05:51
 17/24 anonim ***** válasza:
73%
Jelenleg nem tanítok, de tanítottam és újra fogok. Amikor tanárként dolgoztam, akkor esténként készültem az órákra, kockultam, olvastam, kutyát sétáltattam, párommal szexeltem, és főképp aludtam:)
2015. nov. 17. 18:47
 18/24 anonim válasza:
64%
+18
2015. nov. 19. 09:00
 19/24 anonim válasza:
0%

"Jelenleg nem tanítok, de tanítottam és újra fogok."

Ne fenyegess

2015. nov. 19. 15:49
 20/24 anonim válasza:
67%
Attól függ. a Történelem tanárok karóba húzást gyakorolják a tesitanár zabál az angoltanár németezik a gyakorlati oktató elméletezik, a franciatanár szexel...
2015. nov. 19. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!