Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tudok tenni, ha emiatt...

Mit tudok tenni, ha emiatt csúfolnak a fiú osztálytársaim?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az átlagnál nagyobb melleim vannak, mivel korán kezdtem tinisedni. Ezt a fiú osztálytársaim elég jól kihasználják, és ott sértegetnek emiatt, ahol csak tudnak. (egyébként már egy külön becenevem is van, amit természetesen ők találtak ki...)

Tudok a csúfolás ellen valamit tenni?

(nem vagyok egy tökös leányzó, kalkuláljátok bele...)

Köszönöm!

2015. okt. 31. 17:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nagy melleid vannak természetes hogy tetszik nekik, de ezt nem tudják hogy kifejezni. Hidd el, később nagyon fogsz örülni, hogy ilyen nagyra nőttek, a nagy ciciknek hihetetlen csáberejük van:) Esetleg mond azt nekik: bármennyire is szeretnéd, nem foghatod meg! :D
2015. nov. 1. 09:52
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem is rossz duma! :D
2015. nov. 1. 12:04
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem általános suli 4. osztályban szólt be egy o.társam, hogy egy 10 éves csajnak minek kellenek ekkora mellek... mintha direkt én választottam volna őket :D...

Szerencsére utána 8osztályosba mentem, és ott nem b.tattak emiatt, pedig tényleg nem voltak kicsik a melleim.

Sztem a legjobb, amit tehetsz, az az, ha úgy teszel, mintha egyáltalán nem érdekelne téged, amit mondanak. Vagy nem szólsz semmit (ezt mellé lehet tetézni azzal, hogy tüntetőleg nem nézel feléjük, ásítozol, forgatod a szemed), vagy beszólsz, hogy "Ennél jobbat nem tudtok, bénák?". Azt szokták piszkálni, aki hagyja magát. Engem egy ideig strébereztek, de miután látták, hogy nem kapom fel rajta a vizet, szép lassan befejezték.

2015. nov. 2. 00:20
 14/14 Maciikaa válasza:
Ne foglalkozz velük, köztudott hogy a lányok korábban nőnek fel és érettebbek.
2015. nov. 13. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!