Mit tudok tenni, ha emiatt csúfolnak a fiú osztálytársaim?
Sziasztok!
Az átlagnál nagyobb melleim vannak, mivel korán kezdtem tinisedni. Ezt a fiú osztálytársaim elég jól kihasználják, és ott sértegetnek emiatt, ahol csak tudnak. (egyébként már egy külön becenevem is van, amit természetesen ők találtak ki...)
Tudok a csúfolás ellen valamit tenni?
(nem vagyok egy tökös leányzó, kalkuláljátok bele...)
Köszönöm!
Nekem általános suli 4. osztályban szólt be egy o.társam, hogy egy 10 éves csajnak minek kellenek ekkora mellek... mintha direkt én választottam volna őket :D...
Szerencsére utána 8osztályosba mentem, és ott nem b.tattak emiatt, pedig tényleg nem voltak kicsik a melleim.
Sztem a legjobb, amit tehetsz, az az, ha úgy teszel, mintha egyáltalán nem érdekelne téged, amit mondanak. Vagy nem szólsz semmit (ezt mellé lehet tetézni azzal, hogy tüntetőleg nem nézel feléjük, ásítozol, forgatod a szemed), vagy beszólsz, hogy "Ennél jobbat nem tudtok, bénák?". Azt szokták piszkálni, aki hagyja magát. Engem egy ideig strébereztek, de miután látták, hogy nem kapom fel rajta a vizet, szép lassan befejezték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!