Félek a gimitől?
Most vagyok 14 éves. Nem igazán vagyok az az osztály központi embere típus.... Egyáltalán nem. Ki vagyok közösítve, nem vagyok nagy beszédes és nem igazán találom a helyemet. Azt szeretném, ha a gimiben ez megváltozna, ha lennének barátaim,ha a közösség része lennék. De nem tudom, hogy nyissak... És tartok tőle, hogy minden más lesz.Sok helyen hallottam, hogy teljesen más világ, mint az általános iskola... A felvételiről meg ne is beszéljünk... Aggodalommal tölt el, hogy el kell szakadnom a megszokott helytől, valami véget ér és elveszítek pár embert, akit nagyon, nagyon szeretek.... Mit tegyek, hogy elfogadjam ezt az egészet és, hogy a gimiben új arcot mutathassak?
(Elnézést,ha netalántán rossz kategóriába írtam, és ha a szövegemről esetleg önsajnálat sugározna, nem volt szándékomban...)
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat, a bátorításokat!:)
Megnyugodtam, tényleg!:) Sokat segítettetek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!