Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Félek a gimitől?

Félek a gimitől?

Figyelt kérdés

Most vagyok 14 éves. Nem igazán vagyok az az osztály központi embere típus.... Egyáltalán nem. Ki vagyok közösítve, nem vagyok nagy beszédes és nem igazán találom a helyemet. Azt szeretném, ha a gimiben ez megváltozna, ha lennének barátaim,ha a közösség része lennék. De nem tudom, hogy nyissak... És tartok tőle, hogy minden más lesz.Sok helyen hallottam, hogy teljesen más világ, mint az általános iskola... A felvételiről meg ne is beszéljünk... Aggodalommal tölt el, hogy el kell szakadnom a megszokott helytől, valami véget ér és elveszítek pár embert, akit nagyon, nagyon szeretek.... Mit tegyek, hogy elfogadjam ezt az egészet és, hogy a gimiben új arcot mutathassak?

(Elnézést,ha netalántán rossz kategóriába írtam, és ha a szövegemről esetleg önsajnálat sugározna, nem volt szándékomban...)

2015. okt. 30. 19:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szia! Én most vagyok 2.-os, én is csöndes típusú voltam meg minden, de mégis jól be tudtam illeszkedni, és már nem is lettem annyira csöndes. 1. Év elején egy sráchoz melléültem, és elkezdtünk beszélgetni, hogy hol lakik, izgul-e, stb. Nálunk vannak csöndes lányok de nem szólnak be nekik, se semmi, szerintem neked se kell izgulnod. Csak legyen legalább 1 barátod akivel elvagy. Gondolj a rossz / ciki tulajdonságaidra, és próbáld javítani őket. ÉS NEM MÁS VILÁG! Szerintem sokkal jobb mint általános. A tanárok jobb fejek, a diákok is kezdenek normálisak lenni, nem ellenségeskednek annyit. Legalábbis itt nem. Sok sikert neked! 16/F
2015. okt. 30. 22:47
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat, a bátorításokat!:)

Megnyugodtam, tényleg!:) Sokat segítettetek!:)

2015. okt. 30. 22:56
 13/13 anonim válasza:
Azóta meg már el is ballagott
2022. jún. 8. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!