Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Félek a gimitől?

Félek a gimitől?

Figyelt kérdés

Most vagyok 14 éves. Nem igazán vagyok az az osztály központi embere típus.... Egyáltalán nem. Ki vagyok közösítve, nem vagyok nagy beszédes és nem igazán találom a helyemet. Azt szeretném, ha a gimiben ez megváltozna, ha lennének barátaim,ha a közösség része lennék. De nem tudom, hogy nyissak... És tartok tőle, hogy minden más lesz.Sok helyen hallottam, hogy teljesen más világ, mint az általános iskola... A felvételiről meg ne is beszéljünk... Aggodalommal tölt el, hogy el kell szakadnom a megszokott helytől, valami véget ér és elveszítek pár embert, akit nagyon, nagyon szeretek.... Mit tegyek, hogy elfogadjam ezt az egészet és, hogy a gimiben új arcot mutathassak?

(Elnézést,ha netalántán rossz kategóriába írtam, és ha a szövegemről esetleg önsajnálat sugározna, nem volt szándékomban...)

2015. okt. 30. 19:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én is nagyon félek.. És en sem vagyok valami bőbeszédű. 14/l
2015. okt. 30. 20:09
 2/13 Roly válasza:
Nyugi , ezzel mindenki így van főleg aki nem az a tipikus "top 1es" srác aki megvan szokva a nagyvárosi élettel meg a bulikkal, idővel ha alkalmazkodsz meg fogsz változni. Introvertált személyiségnek tűnsz valószínű gazdag belső világot tudsz kialakítani, ami az ismerkedést illeti az osztálytársakkal sosem fogsz olyan jól egyezni(legtöbbjükkel) mint egy másik osztályból valoval! Próbálj hobbikba bekapcsolódni, mit szeretsz űzni ?
2015. okt. 30. 20:15
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Írni és olvasni szeretek... Ez is olyan,amit az ember általában egyedül csinál...
2015. okt. 30. 20:51
 4/13 A kérdező kommentje:
Első, ha szeretnéd beszélgethetünk. Én is lány vagyok....
2015. okt. 30. 20:52
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell félned. MIelött elkezdődik kövi év, jön népírtás.
2015. okt. 30. 21:20
 6/13 A kérdező kommentje:
az még rosszabb volna....
2015. okt. 30. 21:33
 7/13 anonim ***** válasza:
Semmi nem lesz. Én letojtam mindenkit, nem beszéltem senkivel, aztán lett pár idióta spanom és kész. Az egyik kommunista, a másik zenész, a harmadik számítógépzseni, én meg egy csendes farok vagyok. Kiközösíteni nem fognak szerintem, ne aggódj. Ha mégis megtörténne, akkor magasról tojni kell rá, elengedni a füled mellett a megjegyzéseket. A helyet meg fokod szokni viszonylag gyorsan, kb. 1-2 hónap. Őszi szünetre mindig elviselhetőbb az egész baromság. Akiket meg most nagyon szeretsz, lehet, hogy később emlékezni se fognak rád. A legjobb általános iskolai barátaim se foglalkoznak velem, se én velük. Nem is köszönnek. Nem kell új arcokat mutatni, meg megfelelni, csak vedd lazán és kész. Én most vagyok 11 osztályos, de már várom a végét és rohadtul utálom. Idegesít az összes gügye tanár, a hülye diákigazgató választás meg, hogy 8 órám van minden nap és hajnalban kelek meg, hogy reggel nyolctól háromig hallgatom a rekedt ordibálást. A tengernyi ház feladatról meg ne is beszéljünk. Körülbelül négyszer annyi van, mint általános iskolában. Bár ez tanárfüggő is, hogy melyik mennyit ad fel. Na, sok sikert, kibírod. :)
2015. okt. 30. 22:16
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!:)

Amúgy én sem barátokra gondoltam ezalatt....

2015. okt. 30. 22:22
 9/13 A kérdező kommentje:
Amúgy neked is sok sikert, a maradék majdnem két évhez!
2015. okt. 30. 22:22
 10/13 anonim ***** válasza:

A lakhelyemhez közeli városba adtam be a jelentkezésemet. Sikeresen felvettek, ez volt minden álmom.

Most gondold el, milyen lehetett nekem szept. 1-jén tök egyedül úgy felülni egy buszra, hogy azt se tudtam mi vár rám, kihez szólhatok majd (mert senki ismerős nem volt az osztalyomban). Aztán szépen lassan teltek a hetek, hónapok, és szépen kialakult minden. Megtaláltam a saját baráti körömet, teljesen jól beilleszkedte, megtaláltam a saját utamat. És a legfontosabb, hogy szeretem. Minden kezdet nehéz, de utána csak jobb lesz. Úgyhogy nem kell aggódni ilyeneken, minden ki fog szépen alakulni. Az a lényeg, hogy add önmagad, szóval, hogy azért szeressenek, amilyen valójában vagy.

A felvételi egyáltalán nem vészes, vannak típusfeladatok, azokat ha jól begyakorlod, és ráérzel a menetére, akkor ott sem lesz semmi gond.

Fel a fejjel, sok sikert!

2015. okt. 30. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!