Orvos adhat visszamenőleg igazolást, ha aznap, mikor beteg voltam nem volt háziorvos?
Tegnap beteg voltam, elmentem orvoshoz, azt mondta az asszisztens, hogy menjek be a városba (vidéken lakok), vagy jöjjek vissza másnap, azaz ma.
Ma helyettesítés volt és nem akart a helyettesítő tegnapra adni, csak mára adott a drága doktornő.
Direkt nem utaztam tegnap be a városba, hiszen az asszisztens mondta, h holnap jöjjek vissza, ha beteg leszek.
Máskor is volt ilyen, hogy beteg voltam és nem mentem hétfőn, hanem csak kedden orvoshoz, mindig adott visszamenőleg doktor úr, ez a hülye nő meg nem adott.
Mit csináljak, ha egyszerűen nem volt orvos és nem is akartam beutazni, hiszen ma is beteg vagyok és azt mondták h jöjjek vissza ma?
Nem adhat. Mióta számítógépes-nyomtatós rendszer van, nem tud. előző napra már nem engedi beírni.
Szr helyzet :(
ha átírom kiderülhet?
ofő egyáltalán nem gyanakvós vagy ilyesmi. így biztos nem lenne baj belőle.
máshogy kiderülhet? ha mondjuk ofő beírja, h orvos igazolta, utána kiderülhet, h nem is?
De adhat!
Szerinted akinek 40 fokos láza van,wc-re alig tud kimenni,az majd bemegy,mert aznap beteg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!