Mi van akkor ha nem akarok rajta lenni az osztálytablón?
Már most mondom, hogy aki csak kötekedni akar, az inkább ne is írjon ide.
Szóval most vagyok végzős, de úgy érzem nem tartozom az osztályomba és szerintem ők is ugyanezen a véleményen vannak. Meg engem semmi sem köt össze velük. A évek alatt csak kihasználtak, mindig csak cseszegettek. Szerintem ezek elég nyomós indokok, hogy ne kelljen együtt mutatkoznom velük. De ha nem akarok a tablón szerepelni semmilyen formában akkor mit kell tenni, kivel kell beszélni?
Írjátok meg mi a véleményetek, és ha tudtok segítsetek.
Én sem akartam rajta lenni, mivel egyáltalán nem szerettem a többieket, de végül kikényszerítették, rábeszéltek. Aztán 20 év múlva beszéltem egy volt lány osztálytársammal az egyik közösségi oldalon, akivel egymás mellett van a képünk a tablón.
Lány: –Tudod miért van egymás mellett a tablón a képünk?
Én: –Fogalmam sincs, véletlenül így alakult.
Lány: –Dehogy is, én szóltam az osztályfőnöknek, hogy egymás mellé tegyenek minket.
Én: –Miért?
Lány: –Mert szerelmes voltam beléd, csak ezt akkor nem mertem megmondani.
Ez persze csak egy egyedi eset volt, ha nem akarsz rajta lenni, írsz egy papírt két példányban, amin kijelented, hogy nem vállalod a fotózást, aláírod és leadod a titkárságon az igazgatónak. Utána már senki sem kényszeríthet, mert azzal megsértenék a személyiség jogaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!