Gimisek! Nálatok melyik tantárgyat tanító tanár a legjobb?
Én mondjuk szakközepes vagyok de meg kell osztanom az örömömet. Nekem a töritanár.
Vicces, laza, közvetlen, lehet vele hülyéskedni, beleéli magát a dolgokba. Kötetlenül lehet vele beszélgetni bármiről. Míg mondjuk más tanárnál ha szóba jön az erotika, vagy az alkoholizmus már küld az igazgatóhoz, ő inkább elmondja hogy milyen élményei vannak ezekkel kapcsolatban...
Mindemellett nagyon jól tanít. Nem csak az a tipikus magoltatós típus, aki csak a tankönyvbe van belebújva és adja a tananyagot adja és adja azt nesze tanuljál, hanem beleéléssel elmagyaráz mindent, és olyan dolgokat is mond, amiket nem írnak a történelemkönyvekben. Ha valami olyan dolog van akkor közösen eljátsszuk azt az eseményt.Ha nem értünk valamit elmagyarázza. Közben beleszövi a saját véleményét, és nem csak a törit tanítja, hanem tanácsokat ad, és felvilágosít kicsit az élettel, és a körülöttünk folyó világgal kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!