Miért írhatta ezt a füzetembe?
Figyelt kérdés
Egyik lány osztálytársam (nyilván fiú vagyok) megkért, hogy, rajzolhasson a füzetembe. Először rajzolt egy szívet (itt azt gondoltam, hogy persze, ez egy híres szimbólum, nem lehet mögötte olyan jelentés). Aztán utána pedig a füzet másik végébe gyöngybetűkkel felírta, hogy "To the moon, and back". Utána néztem mit jelent (örökkön-örökké, vagy valami ilyesmi, mivel tükörfordításban elég hülyén hangzik.) Szerintetek mi volt a célja?2015. szept. 11. 19:32
1/11 anonim válasza:
Megfektessen de nem vetted a lapot igy talal mast maganak
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi :D 13 éves
2015. szept. 11. 19:38
3/11 Andizsuzsi válasza:
Tetszel neki. És bár az első válasz stílusában kifogásolható, a 13 éves kor nem zárja ki a fentieket.
5/11 A kérdező kommentje:
De még hogy :) gyönyörű. Reménykedem a 3-as elméletében. Már tervezek is egy sunyi akciót. Mondjuk ugyanezt a mondatot leírom, és berakom a padjába, persze név nélkül, de úgyis sejteni fogja :)
2015. szept. 11. 19:44
6/11 anonim válasza:
Névvel írd, mert akkor látja majd, hogy bátor gyerek vagy!
7/11 A kérdező kommentje:
név nélkül is tudni fogja ;)
2015. szept. 11. 19:49
8/11 anonim válasza:
Jézus, legalább vállald már fel magad. Az a minimum, hogy nem sunyiskodsz, meg vállalod a a neved.
Igen, szépen jelezte neked, hogy bejössz neki. Erre az a válasz, hogy ha neked nem tetszik, akkor hagyod a dolgot. Ha meg bejön a csaj, akkor odaállsz elé és nyilvánvalóvá teszed, hogy kölcsönös a szimpátia. Mondjuk cetlizgetés helyett hívd el egy sütire vagy valami.
Mi a legrosszabb, ami történhet? Hogy félreértettél valamit (kétlem) és kosarat kapsz. Na bumm, túl lehet élni. Jó esetben meg elviszed egy randira és esetleg a barátnőd lesz.
9/11 A kérdező kommentje:
Pofátlanság lenne ha így odaállnék. Ez egy komplikált helyzet. Először is van barátja, de ahogy figyeltem egyre kevésbé komoly a dolog, együtt vannak vagy szép kerek 1 hete...(oké ,kicsit több, de akkor se rég óta). És most szerintem egy kis cetlizgetés nem árt, hiszen ez az egész nem úgy történt, hogy szünetben, pár másodperc alatt. De akkor részletezem még jobban. Egy laza, filmnézős órán volt. Tanárnő kérte, hogy mindenki üljön egy asztalhoz, mert kicsit írni is fogunk(ezeken az órákon össze-vissza vannak pakolva a székek). Ekkor ült le mellém, de úgy, hogy a fél terem üres volt. Itt már mintha célzottan a rajzolásra fordította volna a beszélgetést. Itt kérdezte meg, hogy rajzolhat-e. Nyilván igent mondtam. Először a füzet 3-4. oldalára rajzolt egy apró szívet, aztán a legutolsóra rajzolgatott különböző dolgokat(ezeknek nincs most jelentősége), ezt végig figyeltem :), aztán a végén, mikor visszaadta a füzetet, akkor láttam ezt a feliratot.
2015. szept. 11. 22:07
10/11 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan írd meg azt a cetlit névtelenül. Sok sikert!:) Majd szólj,hogy mi volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!