Megverjem az osztálytársam, vagy ne?
Verd már meg, hagy ne kelljen nekünk könyörögni!
Fizetem az ügyvéded ha odáig fajul a dolog.
# 14
És azt várod, hogy elhiggyük?:D
Nem hiszem el, amit írtál.
Amúgy én az ilyet úgy oldottam meg, hogy vettem szépen egy Gyömbért, megittam nyugodtan. Miután üres volt a flakon, feltöltöttem vízzel, majd a háta mögé osontam, és a nyakába borítottam a fél liter hideg vizet. Na azóta békén hagy. :)
Am meg Hétfőn este hogy buliztok?
Kár, hogy MO-n ilyen szigorúak az iskolák. Nálunk az ilyen páwa gyerekeket keresztbe tűrve verik laposra.
Viszont ha megütöd ököllel az alsó állkapcsot üsd lentről felfele, mert így a hirtelen összezárt fogak az ütés rezgését direkt módon továbbadják a fejre és pár másodpercig elveszti az egyensúlyát és az érzés sem kellemes. Viszont arra is ügyelj, hogy ne törd el az ujjad, de fontos, hogy a csontot üsd.
Önvédelemből meg a tenyér alsó felével az orrát is megütheted, ami borzasztóan fáj és azonnal elkezd könnyezni.
Mindkét esetben már csak be kell fejezni egy horoggal vagy egy ütéssel a gyomorszájon.
Sok szerencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!